Wodny Krąg
Dobra to teraz serio nie wiem. Gadałem z Skipem, zatłukłem Dextera i przeczytałem notatkę. Powiedziałem to wszystko Vatrasowi a ten dureń dalej nie chce dać mi listu dla Saturasa bym mógł wstąpić do wodnego kręgu. Co zrobić ?
Odpowiedz
Przecież nie wykonałeś wszystkich zadań jakie zlecił Vatras.
Ponadto - co ma WK do Mrocznego Zakonu?
Aby przystapić do MZ nie trzeba być w WK , co więcej do WK się przystępuje w R2 a do Mrocznych w R1
nie da się rozpocząć R2 nie mając dostępu do ratusza jako członek Mrocznego Zakonu.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Postaram się to dalej popchnąć. Chodzi o zadanie "Handlarz bronią dla bandytów"?
Ps. Jestem w Mrocznym Zakonie... Mam problem z dołączeniem do Wodnego Kręgu bo nie mogę dostać listu od Vatrasa.
Odpowiedz
Chwila, nie trzyma mi się tu wszystko kupy d; Pytasz jak zrobić te podstawowe questy na dołączenie do gildii, a wcześniej pisałeś post oraz pytałeś mnie w wiadomości prywatnej jak zdobyć miecz ten dla Mrocznego Zakonu i Ci dokładnie opisywałem co masz robić w świątyni, skoro dopiero dołączasz do MK to skąd o nim wiedziałeś? Z tego co dobrze pamiętam również pisałeś, że jesteś w 3 rozdziale, tak? d;
Vatras daję Ci list dopiero gdy zrobisz questy: Handlarz bronią dla bandytów, Zaginieni ludzie oraz gdy znajdziesz i naprawisz pierścień do otwarcia, wtedy Saturas cie zsyła do Vatrasa, a Vatras każe pogadać z Hagenem.
Odpowiedz
Tak. Zaczałem grę od nowa ale tam utknałem w martwym punkcie. Zje...... coś bo nie mogłem dostać się do Saler'a w wieży i wiele questów utknęło mi w martwym punkcie. Poza tym gra paladynem jest nudna jak flaki z olejem. Wczoraj wieczorem zacząłem nową grę i robiłem wszystko zeby dołączyć do Mrocznego Zakonu. Udało się - zaś nie mogę dołączyć do wodnego kręgu mimo iż zebrałem ornamenty i dałem je Saturasowi. Nie chce mi dać pierścienia póki nie otrzyma od Vatrasa poręczenia ze jestem godny zaufania. Problem z znikającymi ludźmi rozwiązałem, zatłukłem Dextera i przeczytałem notatkę, gadałem z Skipem. Mimo to dalej Vatras nie chce mi dać tego listu. Do Lorda Hagena nie mam jak się dostać. Co mi powiecie na to ?
Odpowiedz
A wkopałeś Fernando już Mice? Że handluje z bandytami, hę?
Odpowiedz
Cytat:Co mi powiecie na to ?

Nie wiem.
Może wróć do Minecrafta skoro gra Paladynem jest nudna, a Mroczny Zakon logicznie za trudny?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Nie mam takiej opcji dialogowej z Miką.
Odpowiedz
Kuźde, gadasz najpierw z Vatrasem ,,Co mi możesz powiedzieć o Wodnym Kręgu" czy jakoś tak, wtedy jedna z opcji odpala skrypt z zadaniem ,,Handlarz bronią dla Bandytów" i musisz znaleźć dowody na to kto nią handluje, mam ci dokładnie rozpisać to zadanie? D:
I tak btw musisz najpierw zrobić misję ,,Smocza Zguba" a potem misję z Walterem (obie dla Imperanona) aby mieć dostęp do Hagena, bez rozmowy z Hagenem nie będziesz mógł dołączyć do kręgu.
Odpowiedz
Witam, nie wiem czy piszę w odpowiednim temacie... Otóż mam problem z przejściem przez pewne drzwi w świątyni adanosa. Chodzi o te, które nas podpalają. Od kilku dni nie mogę wpaść na to, jak przejść przez tę pułapkę Smutny czy ktoś mógłby mnie nakierować? Dziękuję
Odpowiedz
O które dokładnie drzwi chodzi? O te, gdzie jest ich wiele i tylko jedne po prawej stronie są zamknięte?
Odpowiedz
Tak, dokładnie o te
Odpowiedz
Otóż
Odpowiedz
Dziękuję, już znalazłam. Nigdy bym na to nie wpadła :p
Odpowiedz
Czy trzeba jakoś pociągnąć wątek w Jarkendarze, żeby zakończyć zadanie "Relacja dla Rhena", w którym mamy opowiedzieć mu o piratach z nieznanej części wyspy? Już jestem przed wejściem do świątyni za Krukiem.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości