Liczba postów:58
Mam problem z zadaniem związanym z piramidą. Otóż ta przeciwko chaty Irwina tam niżej w dolinie znalazłem dziwny budynek. Uderzyłem kilofem w ognisko, nastepnie zabiłem maga szkieleta co tam był i po uzyciu dzwigni opuściły mi się schody drewniane. Wszedłem na górę, wcisnąłem jakiś przełącznik i nic. Co robić ?
Liczba postów:94
mam nadzieje że to jest ten odpowiedni dział zadanie nadzorca gdzie znajde klucz do kopani gram mysliwym I rozdział
Liczba postów:11.250
Klucz dostaniesz dopiero w R3
jest natomiast inna droga , niemożliwa do przejścia w R1 , tak więc to zadanie można zrobić dopiero w R2
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:780
Co trzeba wykonać w zadaniu 'Złodziej Księgi' żeby zniknęło ono z dziennika?Byłem u Groma a później tylko pogadałem z tym typkiem co siedział u Dextera,zabiłem go i odzyskałem księge i tyle.A zadanie nie znika.Robiłem to zadanie jakiś czas temu,ale że teraz zajęłem się czyszczeniem dziennika to to pytanie mnie nurtuje.Wydaje mi się że mogłem coś pominąć albo jest to jakiś bug.
Liczba postów:747
Z Gromem trzeba było pogadać jeszcze potem.
Liczba postów:780
No tak najprostsze rozwiązania zawsze najtrudniejsze do odnaleznienia :D
Liczba postów:129
Pytanko takie mam, czy aby odnaleźć mistrza gildi, to musimy mieć R4? Obecnie zatrzymałem się na rozmowie z Henrym.
Liczba postów:218
Zaiste, Henry potrzebuje rozdziału na przypomnienie sobie tego człowieka.
Liczba postów:9
Czy Netbek przekazuje Beziowi Necronomicon w rozdziale III, czy później?
Liczba postów:2.989
z tą księgą jest akcja w R III
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:11.250
Nie ma wymogu rozdziału tak naprawde. Wymogiem jest wykonanie kolejnych zadań dla Jorgena.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:129
Ukończyłem wątek ŁN i tak mnie naszło czy może jest inne zakończenie jeżeli nie wykonamy pewnego zadania ze skrzyniami? Gildia z ciekawą fabułą i silnymi przeciwnikami, bez pewnego łuku ciężko by było...