Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia i nie tylko...
Nie uważasz, że powinieneś to zrobić przed napisaniem na forum?
Odpowiedz
Witam, prosiłbym o kod na postać Juliana/Juliusa? Gosc stał obok domu na farmie Bengara jest czlonkiem gilsi kupieckiej, po zrobieniu mikstury dla niego i powrocie od zielatki skubanoec zniknal XD
Odpowiedz
Uwzględniłeś fakt, że on się przemieszcza?
Odpowiedz
Ale on sie nie przemiescza zawsze jest na farmie berengara.Nigdy go nie widzialem w innym miejscu, chyba ze zostal przeniesiony gdzies indziej bo tak jest w zadaniu, w takim razie przepraszam ze raczylem prosic o tenkod na forum.
Odpowiedz
Cytat:Ale on sie nie przemiescza zawsze jest na farmie berengara

czyżby?

func void Rtn_Start_4449()
{
    TA_STAND_WP (5,0,15,0,"NW_FARM4_06");
    TA_STAND_WP (15,0,5,0,"NW_FARM3_HOUSE_REST_01");
};
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Jak najbardziej się przemieszcza. Jest albo na farmie Bengara albo na farmie Sekoba.
Odpowiedz
Dziękuję bardzo, a panu Memoriusowi radzę sie tak dużo nie wkurwiac, zwlaszcza ze zadalem normalne pytanie/prośbę, bo złość pieknosci szkodzi, a adminowi nie wypada uzywac takiego słownictwa, zwlaszcza w stosunku do nowych forumowiczow bo to tylko zniecheca zarówno do dyskusji na forum jak i do zadawania innych pytan.Pozdrawiam.
Odpowiedz
Mam w dupie jebaną poprawność polityczną.
A denerwować się przestanę jak przestaną się pojawiać określenia typu

Cytat:Ale on sie nie przemiescza zawsze jest na farmie

oraz

Cytat:berengara

no kurwa , litosci Facepalm
jak potem można kogoś traktować poważnie jako równorzędnego partnera do dyskusji o pomocy?

Odpowiedz
No tak bo skoro pomylilem imie jakiejs pieprzonej postaci z gierki, i odwiedzajac ta farme doslownie 5-6 razy ZAWSZE widzialem tam tegos goscia i uznalem ze sie nie porusza miedzy innymi lokacjami, mozna mnie uznac za idiote i kogos kogo nie mozna traktowac powaznie...
Odpowiedz
Tylko nie płacz. Na razie jedziesz w grupie takich zawodników jak patoxxx, Beathrax czy paru podobnych.
Mam nadzieję, że dołączysz co najmniej do zasadniczego peletonu.

Odpowiedz
Kurwa wystarczy czytać dokładnie dialogi wtedy byś nie miał tego problemu.
Jeden z przykładów

[Obrazek: pvsYAzY.jpg]
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Odpowiedz
Tak sie sklada ze nie kazdy ma czas grac non stop i spamietac wszystkie informacje od npc, ktorych nie ma pozniej np w dzienniku. Prosze mi tu bez kurew, i spokojnie nie rozplacze sie, mam gdzies w jakiej grupie mnie umiejscowisz, zadalem normalne pytanie, a jak mowi przyslowie istnieja co najwyzej glupie odpowiedzi, ba sa tu nawet idealne tego przyklady, proponuję skonczyc ta dyskusjebo robi sie powoli offtop, nie pozdrawiam.
Odpowiedz
Bengar występuje również w podstawowym Gothic 2 jak i w Nocy Kruka. No chyba, że nie grałeś to faktycznie Cię tłumaczy.
Odpowiedz
(20.11.2016, 17:48:00)Koper napisał(a): mam gdzies w jakiej grupie mnie umiejscowisz
skoro tak...

Odpowiedz
(20.11.2016, 17:23:40)Koper napisał(a): No tak bo skoro pomylilem imie jakiejs pieprzonej postaci z gierki (...)

Jak komuś się nie chce zadać tyle trudu, żeby przynajmniej napisać poprawnie imiona postaci, to niech nie oczekuje, że innym będzie się chciało mu odpowiadać i tłumaczyć co powinien zrobić. Szanujmy się kurwa. A jak nie, to wypierdalaj i tyle.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości