Zadania Magnata/Gubernatora
Czemu go najzwyczajniej w świecie nie ożywisz?
Odpowiedz
Żeby był dialog z Trzeborem chyba trzeba było najpierw porozmawiać z innym strażnikiem wybranym przez Magnata (był on w pobliżu więzienia). Może z nim nie rozmawiałeś i dlatego u Trzebora masz tylko opcję Koniec.
Odpowiedz
Problem rozwiązany. Wystarczyło porozmawiać z gwardzistami w odpowiedniej kolejności. Najpierw z Adamo, później z Peregrino i na końcu z Trzeborem.
Odpowiedz
Panowie, gdzie rozpocząć poszukiwania pierścienia dla Teofila? Wydaje mi się, że była jakaś wzmianka na ten temat w dialogu z nim, ale tradycyjnie z powodu natłoku nowych questów umknęło mi z pamięci.

Wybaczcie, nie ten temat...
Odpowiedz
popytaj w Klasztorze Nowicjuszy
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Siedziba Gildii Kupców... z kim dalej rozmawiać po Iglerio?
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
odpowiadam - czyj dom w Górnym Mieście stoi aktualnie pusty lub jego właściciel wybiera się w podróż?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Dla mnie ten quest ewidentnie należy do Gildii Kupców.Tak czy inaczej dzięki.
Odpowiedz
Nie, ponieważ jest jasno powiedziane coś w stylu "Jesteś teraz Gubernatorem, masz rozległe znajomości..." czy jakoś tak.

Odpowiedz
No jest tak powiedziane i co z tego? To jest jasny warunek otrzymania tego questa,ale nie należy on do wątku gubernatora.Ewidentnie pomagamy Gildii Kupców, a to ze Tireon wykorzystuje nasze wpływy to skutek wątku Magnata i Gubernatora.Rozumiem ze według tego zadanie z Miguelem jest tak samo przypisane do tego wątku?
Odpowiedz
Tak , też jest do niego przypisane. 
Żadnego z tych zadań nie można wykonać bez posiadania określonej "reputacji" w mieście, co jest zaznaczone tak w warunkach skryptowych jak i w dialogach.

Odpowiedz
Zniknął mi Teofil nie ma go w Zjednoczonym Obozie ani w jaskini koło NO. A jest mi jegomość potrzebny do zadania....
Odpowiedz
w temacie Zjednoczony Obóz od posta 173 masz coś na ten temat
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Wiem, czytałem to już. Umiem ożywiać trupy. Ale nawet trupa nie ma.
Odpowiedz
Czy zadanie "Ludzie z Górniczej Doliny" i dokończenie zadania "Lojalni Słudzy magnata" zamykają wątek Magnata Gregorin X aka "Wrzoda"?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości