Starożytny Kult
Witam zapomniałem w ogole o queście Starożytny kult :) W queście zbrodnia i kara jestem tam gdzie Lucy nas okłamała i mam sie popytać w knajpach itd.Nwm co mam dalej robic...
Odpowiedz
No popytaj w knajpach :> Dużo ich masz w Khorinis? :D
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
W sensie chodzi mi o to ze pierwszo zająć sie questem Zbrodnia i Kara a później Starożytny kult ? Wiesz nie chce zeby coś sie zepsuło
Odpowiedz
Zbrodnia i Kara to zadanie ściśle wiążące się z wątkiem Kultu. Zasada w nawet normalnym Gothicu jest taka, nie możesz teraz kontynuować jakiegoś questa, (lub po prostu nie wiesz jak) to robisz inne zadania.
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Odpowiedz
Dobra zadanie posuneło się do przodu :) znalazłem dowody i teraz musze lecieć dalej :) Ogólnie podoba mi sie ten quest
Odpowiedz
Tak naprawdę to nie jest zadanie"powiązane" a zadanie ściśle z wątku.
Wynika to z tego, że jeśli wiemy że podejrzanym jest Iglerio to można omijając Kiranora iść od razu do Lorda Andre i zapytać o więźniów. Wtedy Iglerio rozmawia z bohaterem tak, jakbyśmy przyszli do niego z własnej inicjatywy i powiązanie z Kiranorem pojawia się później.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Mam teraz ze musze znaleźć Falera,dowiedziałem się od Lee że udał się do wejścia Górniczej doliny.I żeby kontynuować to zadanie musze mieć 2 roździał i udać sie do GD?
Odpowiedz
Skoro wiesz gdzie jest, zamelduj Hagenowi.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Mając cztery starożytne monety trzeba jeszcze je przekuć na miecze? Bo osoba, która jedna Zgubę Bogów mi wykuła, żadnej opcji dialogowej nie ma. W mieście próbowałem też u Harada i Carla bez żadnych rezultatów. Czy po prostu po wezwaniu czterech strażników, zdobyciu monet i czarnego kamienia, lecieć już pod wejście do Wieży?
Odpowiedz
Musisz mieć miecze, Harad, Carl i Dobar to nie jedyni kowale na Khorinis.
Odpowiedz
Dlaczego nie zadaję żadnych obrażeń Lordowi Raudorowi? Oczywiście trzymając Zgubę Bogów.
Odpowiedz
Jesteś pewien, że nic mu nie zadajesz? Trzeba go chwilę pookładać żeby było widać efekty. No i zanim zacząłeś go bić to sobie porozmawialiście?
Odpowiedz
No jasne, że porozmawialiśmy. Czyli rozumiem, że efekty ciosów widać dopiero po "x" uderzeniach?
Odpowiedz
rozumiem, że to Lord Raudor zaatakował pierwszy?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Tak. Przecież nie jestem z tych, którzy najpierw biją, a później próbują zadawać pytania, hehe
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 37 gości