Platforma miłośników Kucy(ków) Pony
Skoro tak, to po co tu przychodzisz?
Pytam z z czystej ciekawości .
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
(28.05.2017, 11:59:22)Memorius napisał(a): Niby liderzy Community, spece od modów itd, a w tematach dotyczących obcych produkcji jakie przetłumaczyło DS i DT nic w zasadzie nikt nie napisał.
To samo w tematach o modach od RT czy BS i BG...
Nie znacie, nie gracie?
Nawet na pytania postawione tam wieki temu przez graczy nikt nie raczył w wielu tematach odpowiedzieć.
Czego wy, jako Elita tego Forum, wiodąca siła Community podobno, oczekujecie od tego forum?
Bo czego oczekują Konsumenci to wiadomo.
A wy oczekujecie czegoś więcej i jesteście w stanie dać coś więcej od sobie?

W których tematach? bo we wszystkich tematach z modami ostatnie posty napisałem Ja, Ahn oraz Dinozaur.

Odpowiedz
(28.05.2017, 21:49:55)Memorius napisał(a): Skoro tak, to po co tu przychodzisz?

Bo interesuje mnie Gothic i lubie z wami czasem popisać.
Odpowiedz
To dokładnie jak ja na  forum o szydełkowaniu.
Też lubię szydełkowanie i lubię sobie tam popisać... o wnuczętach, bo szydełka jeszcze w rękach nie miałem. Relaks 
Jak można lubić Gothic i w niego nie grać?

(28.05.2017, 21:50:45)Opos napisał(a): W których tematach? bo we wszystkich tematach z modami ostatnie posty napisałem Ja, Ahn
no po prostu weś
to jest argument?
a to te tematy zakładał i dla kogo?

Odpowiedz
(28.05.2017, 21:49:55)Memorius napisał(a): Skoro tak, to po co tu przychodzisz?

Pytanie co prawda nie do mnie, ale pozwolę sobie odpowiedzieć.

Przychodzę z przyzwyczajenia, przychodzę by popatrzeć na progres Przeznaczenia 1.4 oraz Przebudzenia. Przychodzę by czasem się gdzieś wypowiedzieć, czy pomóc komuś z zadaniami (choć ostatnio zawsze mnie ktoś ubiega, albo nie jestem pewny odpowiedzi :/  )

Co do dyskusji masz rację Memorius, że ja i wielu innych powinno się więcej udzielać. Marna to wymówka, ale prawda jest taka, że osobiście po prostu nie mam ochoty zbytnio grać w gry a co dopiero dyskutować o szczegółach, do tego mam mało czasu ze względu na życie prywatne. Na skryptach się nie znam, więc nie bardzo wiem co pochwalić, bo skąd mam to wiedzieć jeśli nie modowałem Gothica, a w mody gram ledwie rok.

To tyle ode mnie, przepraszam, że mało się udzielam, niemniej cała ekipa ma ode mnie wielki szacunek nie tylko za tworzenie modów, ale wasz upór w ich tworzeniu mimo przeciwności losu.
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Odpowiedz
No to ci piszę, że we wszystkich odpowiadaliśmy na pytanie zadane przez graczy, więc nie wiem skąd wziąłeś, że pytania w tamtych tematach wiszą bez odpowiedzi.

Odpowiedz
Ahh Memciu jest takie powiedzenie: " Za dużo to i świnia nie chce".
Klepałem mody do Gothica równo przez jakiś czas i musze sobie zrobic przerwe.
Nie zabiore się za moda 50h, aby w połowie brakło mi chęci.
Po drugie nauka ułamkuf jest trudna i musze zdać do gimnazjum.
Odpowiedz
Ogólnie nie rozumiem jednej rzeczy, raz Memorius piszesz, że ludzie nic nie piszą i modding umiera, a kiedy ktoś zapyta w temacie o problem z zadaniem to go wręcz wyśmiewasz i piszesz, że jest za słabym graczem, co przynosi taki skutek, że 90% takich ludzi więcej nie napisze tu posta, więc polecam się zdecydować, czy wolisz, żeby nowi ludzie pisali coraz więcej, czy pisać tu tak jak teraz z około 15- osobową grupą????

Odpowiedz
no to teraz już mamy pełną jasność
zwycięzca Klubu z Epilogu nie lubi grać w gry
autor tematów o modyfikacjach uważa, że dwie czy trzy odpowiedzi na temat danego moda to udzielone przez NIEGo świadczą o zainteresowaniu
a młody uczeń młodszy od Gothica już tak się nim nagrał,że go to to nudzi po paru godzinach

jeszcze jakieś inne szczere wypowiedzi? Relaks

Odpowiedz
No to jest prawda Opos.
Odpowiedz
Hola hola, nie lubić grać w gry, a nie mieć ochoty to co innego, wypaliłem się po latach grania i tyle.
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Odpowiedz
To mam rzucić kurwa szkołe i sport, żeby grać w mody?
No troche przesadziłeś.
Odpowiedz
Ej szanujmy się. Ja kocham Gothica ale też czasami nie mam ochoty to i kilka miesięcy w niego nie gram.
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
(28.05.2017, 22:07:18)Opos napisał(a): Ogólnie nie rozumiem jednej rzeczy, raz Memorius piszesz, że ludzie nic nie piszą i modding umiera, a kiedy ktoś zapyta w temacie o problem z zadaniem to go wręcz wyśmiewasz i piszesz, że jest za słabym graczem, co przynosi taki skutek, że 90% takich ludzi więcej nie napisze tu posta, więc polecam się zdecydować, czy wolisz, żeby nowi ludzie pisali coraz więcej, czy pisać tu tak jak teraz z około 15- osobową grupą????
żeby ty tu napisał choć 10% postów takich jak na napisałem żeby pomóc graczom, to forum miałoby się znacznie lepiej
czego i innym życzę

Odpowiedz
Dokładnie, też miałem półroczną przerwę od niego, że nie mogłem na niego patrzeć. Po prostu co za dużo to niezdrowo! :D

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 65 gości