Liczba postów:11.250
(03.06.2017, 11:09:06)Opos napisał(a): Był Simen- odszedł bo Nefario usunął jego link do kanału yt
Był Fabiosek- odszedł bo Matiszp z AT go obraził
bo zamiast zająć się robotą , to zajmujecie się pierdołami, plotami i pierdoleniem na gg -kto, co kiedy i o kim powiedział
a ty jesteś Pierwszym Intrygantem Community Gothic, niestety
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:2.974
(03.06.2017, 11:07:40)Opos napisał(a): zajmuje się swoim modem i pomocą Soulfire.
dopóki sam Nefario nie rzuci tu więcej światła, to trudno cokolwiek mówić
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:349
W żadne intrygi się nie bawię od dawna, rozmawiałem z Nefario o wszystkim przed podjęciem jakiekolwiek decyzji.
Liczba postów:224
Pozostaje jeszcze sprawa fp Gothic Polska. Ponieważ macie teraz kwitnący i prężnie działający fp Bractwa Spolszczenia, jako prawowity właściciel i spadkobierca roszczę swoje prawa do stanowiska Administratora, które zostały mi odebrane wbrew woli Gorna.
Nic mnie to nie interesuje. Gorn wyraźnie powiedział, że FP przekazuje MI. Ja Ci go najwyżej mogłem wypożyczyć i teraz oczekuję na jego zwrot.
Ja się tak zastanawiam, jaką ty właściwie grę rozgrywasz Opos...
I powiem jedno, jeśli wyjdzie to RT na dobre i pojawią się dobrzy testerzy i tłumacze to nie będę miał problemu z odejście. Chcę, żeby tłumaczenia wychodziły nadal, to dla mnie ważniejsze niż jakaś moja "kariera" jak to napisał Memorius.
Jak pisał Memorius - tłumaczenie mogą wychodzić też w innych teamach.
Samo używanie szyldu RT to IMO ciężkie nadużycie.
To marka Ahnbaela.
Kiedyś dawno temu ostrzegałem go przez konsekwencjami jakie mogą wyniknąć z takich nadużyć.
Wywaleni zostali wszyscy, którzy mieli w RT jakieś zasługi i teraz ten zacny szyld wyciera się po quaszowych miejscach w sieci.
Hańba, po prostu.
Liczba postów:169
Ja od siebie dodam na koniec, że nie uśmiecha mi się praca z Kfaszami. Nie rozumiem co niektórym przeszkadza w Nefario, mi podczas testów jego obecność w team nie przeszkadzała.
"Tubylcy to mieszkają w pokoju Gepsia, a nie w Koloni na bagnach"
~ Opos
Z Quaschem nic nie jest jeszcze ustalone do końca, wyjaśniłem sprawę AhnBaelowi na FB.