Liczba postów:637
Porcja newsów z Doliny Przodków
-na jednym z brązowych kamieni mniej więcej w połowie drogi między obozem myśliwych i chatką Pita jest smoczy korzeń
-przy wieży Starca są 2 smocze zębacze, za nimi jest drzewo i obok niego rosną goblinie jagody
-goblinie jagody niedaleko ścieżki do wieży gdzie jest Olbrzym
-goblinie jagody na płaskim terenie między obozem myśliwych i smoczym zębaczem(tym trochę przed cmentarzem)
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!
Liczba postów:427
11.07.2017, 11:15:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.07.2017, 11:20:48 przez Jonxx.)
Jak idziesz od Piratów w stronę kanionu, to leży na ziemi obok skał, niedaleko oazy z teleportem. Trzeba się dobrze przyjrzeć, bo jest trochę zasłonięty.
@Edit Znalazłem screena, którego kiedyś zrobiłem.
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Nie wiem czy tu, czy w legendarnych broniach to pisać, ale... Gdzie mogę zdobyć łaskę Adanosa?
Liczba postów:780
W kanionie w Jarkendarze, przy namiotach orków.
Żeby od jednego ze strażników królewskich dostać miksturę siły w R2 należy pokonać odpowiednią ilość orków, pytanie moje brzmi - czy ten licznik się nie zeruje? Mogę bez problemu opuścić lokację w połowie eksterminacji, pójść choćby do Khorinis i potem wrócić?
Czekaj, czemu niby oni mają żyć? :O Już ich przed samą chwilką eksterminowałem...
Liczba postów:1.026
Tak mi się pomyślało o Hosh-Paku na którego dostajemy zlecenie w IV rozdziale przecież. :D A czyżby on tam nie stał w 2 rozdziale??
Ja go tam nie widziałem, chyba, że padł od jakiejś mojej zbłąkanej strzały :D
W skalnej fortecy jest krata, za którą bodajże kilku jaszczuroludzi jest i trochę skarbów... może mi ktoś przypomnieć jak się ją otwiera?
Liczba postów:2.973
tam gdzie kamienny smok? jest kołowrót jak idziesz do niego - po prawej za takim załomem skalnym
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:80
Gdzie można znaleźć księgi dające +5PN?
Jedną możemy dostać w kanałach od Sharky'ego.
Nie wiem jak z Doliną Przodków i innych lokacjach.
Liczba postów:16
Witam mam pewien problem. W jarkendarze znalazłem Dwa pierścienie wojownika (1) i jeden pierścień wojownika (2) oraz amulet wojownika. Znalazłem też tylko jeden pierścień posłanća (2) i amulet posłanća.Mam buga czy tak powinno być i po prostu nie znalazłem jednego pierścienia posłanća? I jakie powinny być bonusy z tytułu posiadania kompletu tych zestawów?