17.06.2017, 18:37:17
Przywoływałem go, następnie poszedłem do piwnicy klasztoru wracam i go nie ma
Gildia: mroczny zakon
Starożytny Kult
|
17.06.2017, 18:37:17
Przywoływałem go, następnie poszedłem do piwnicy klasztoru wracam i go nie ma
17.06.2017, 18:44:31
zapewne zjadł go kretoszczur
dla każdej gildii zadanie to ma jednakowe znaczenie, bo jego zakończenie warunkuje rozmowę z Miltenem o alternatywnym sposobie zawładnięcia "Esmeraldą" masz tu koda na Kaloma i nie grzesz więcej - NONE_5400_Galom
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
21.06.2017, 16:49:46
Witam serdecznie .
To mój pierwszy post jednak od razu przejde do konkretów. Nie mogę znaleźć Farela Dowiedziałem się od Lee że razem z Szelestem oraz tym drugim udał się do GD. Wyruszając drogą Onar-Martwa Harpia- Przełęcz Onar-Bengar- Przełęcz Nikogo nie znalazłem Przy przełęczy stoi wciąż dwóch paladynów więc na logike raczej jeszcze nikt tędy nie przechodził Znalazłem zwłoki tego nowicjusza które zrespiły się dopiero po rozmowie i zadaniu od Torlofa Opcja szukaj wspomina coś o GD ale nie wiem czy nie pomijam jakiegoś fragmentu Aha , wciąż nie jestem w żadnej gildii , dopiero 12lvl , staram sie wykonywac wszystko co sie da Dzięki za odpowiedź
21.06.2017, 16:56:56
(21.06.2017, 16:49:46)Irtub napisał(a): Przy przełęczy stoi wciąż dwóch paladynów więc na logike raczej jeszcze nikt tędy nie przechodziłlogika działa w tym przypadku inaczej Falera odnajdziesz dopiero w GD, a żeby się tam dostać trzeba mieć gildię zasadnicze pytanie W JAKI SPOSÓB rozmawiałeś z Hagenem o kluczu skoro nie masz żadnej gildii - jak cię wpuścili do ratusza?!
21.06.2017, 17:05:49
Nie rozmawiałem z Hagenem o żadnym kluczu.
Kontynuuje zadanie 'rytualne ostrze'
21.06.2017, 17:17:12
no to w takim razie kontynuuj - ukończysz to zadanie gdy uzyskasz dostęp do GD
25.06.2017, 14:40:09
Gdzie znajduje się zaginiony nowicjusz? w dzienniku jest napisane ze musi znajdować się w okoloci jednak obleciałem chyba całą wyspe i go nie znalazlem.
25.06.2017, 15:39:39
Cytat:w dzienniku jest napisane ze musi znajdować się w okoloci zapodaj jaki masz wpis tej treści, bo ja widze inny, a osoba po rozmowie z która się ten wpis pojawia mówi wyraźnie w jakim rejonie należy szukać
28.07.2017, 09:48:39
Trudno, może i sie ośmieszę, trafie do idola, ale muszę zapytać, bo mapy GD nie znam na wylot. Gdzie teleportuje sie dobar za pierwszym razem. Jedyna swiatynia w pobliżu to swiatynia śniącego. Ale boję sie iść tam na marne. No i nie sądzę zebym odrazu zostal rzucony na głęboką wodę zabicia tylu orków. Z góry dzieki za pomoc
28.07.2017, 09:52:25
Sam się domysliles brawo! I spokojnie, nie musisz bic żadnego orka, ani unikać żadnych poza tymi standardowymi spod zamku.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!
28.07.2017, 10:35:27
W takim razie ruszam w okolice miasta orków
28.07.2017, 10:49:17
Tak zrob. Aha i piszesz w złym temacie, Dobar jest częścią zadania o kulcie, wiec na przyszłość uważaj.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!
28.07.2017, 12:56:51
Oo masz, poważnie? Pierwszy raz gram w Przeznaczenie i nie zauważyłem związku jego i kultu. Coś pominąłem, czy to że gram najemnikiem tak działa? No i znalazłem go tak przy okazji, dziękuje. Sprytnie wymyślone z tym miastem orków. To chyba przez tą traume z dzieciństwa mam taką niechęć do eksploracji GD, zwyczajnie się boje zaglądać tam w każdy kąt. Inne lokacje idą bez problemu :D
29.07.2017, 08:25:11
(28.07.2017, 12:56:51)metallingu napisał(a): i nie zauważyłem związku jego i kultu.słabo z czytaniem dialogów generalnie - po co szukasz Dobara? odpowiedz sobie na to pytanie i poznasz związek przyczynowo skutkowy
29.07.2017, 12:17:04
Noo tak, masz rację @Memorius. Za bardzo chciałem pędzić z wątkiem NK i de facto zapomniałem o ostrzu. A falera szukalem myśląc tylko o tym żeby zagadac do garonda. Punkt dla Ciebie ;) w każdym razie już teraz mi idzie, powoli koncze poszukiwanie pergaminów
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|