Korzenie Zła - problem z zadaniem...
Ok, czyli mamy rozwiązanie, myślałem, że to jedna z wielu aktywności pobocznych, ale jak widać nie. Dzięki.

Nieee, panowie, ja już jestem powoli na skraju wyczerpania. W żadnym innym Waszym modzie nie miałem takich problemów jak przy Korzeniach... Skoro quest związany z kluczem Hipolita jest typowo pobocznym questem niepowiązanym z wątkiem głównym, a także Ulu-Mulu, to ja naprawdę nie mam zielonego pojęcia co mam robić. Powoli zaczyna mnie irytować bezcelowe bieganie w poszukiwaniu nie wiadomo czego. Memorius wspominał coś o tym, że "Zapomniana magia" powinna być już ukończona, szkoda tylko, że ja w dalszym ciągu muszę zajmować się "przyziemnymi sprawami", bo najwyraźniej zrobiłem zbyt mało, aby łaskawy Starzec raczył się do mnie w końcu odezwać... O "Znakach czasu" nawet nie wspominam, bo też nie sposób go teraz ruszyć.
Odpowiedz
Dziennik wrzuć.
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
E, no zaraz. Nie będziemy to Dziennikami spoilerować całej gry.
Są inne metody dojścia do prawdy.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Nie bardzo wiem, jak bardziej przybliżyć Wam moją obecną sytuację. O ostatnich wpisach z dziennika informowałem w moich poprzednich postach, więc niewiele mam do dodania chyba.
Odpowiedz
Czyli dokładnie które zadanie nie jest u ciebie ukończone?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Wychodzi na to, że zadanie z magią (dokładnie "Zapomniana magia").
Odpowiedz
I w czym masz problem w tym zadaniu?
Odpowiedz
A no taki, że tak jak mówiłem wcześniej, ostatni wpis jawnie sugeruje zająć się "przyziemnymi sprawami", więc podejrzewam, że chodzi o wykonanie jakichś innych zadań. Problem w tym, że wszystkie zostały już wykonane poza "Świątynią", "Znakami czasu", "Ulu-Mulu" oraz "Odmętami umysłu". Nie wiem, może dla mnie to jest zbyt skomplikowane do zrozumienia, ale skoro Ulu-Mulu oraz "Odmęty umysłu" nie ingerują w wątek główny i są typowymi, pobocznymi zadaniami, no to chyba nie jest konieczne ich ukończenie, zresztą Memorius o tym już wspominał. Czy może się mylę, może muszę wykonać np. "Odmęty umysłu", aby popchnąć dalej "Zapomnianą magię"?
Odpowiedz
przeczytałeś wszystkie oddane tabliczki?
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Rozmawiałeś z Serpentesem?
Odpowiedz
Ech, teraz to mnie ogarnęły spore wątpliwości... Mam wrażenie, że tak, ale z drugiej strony mogłem pominąć jakąś z racji tego, że było ich bodajże 12, ale raczej drugi wariant bym wykluczył. Serpentes już powrócił do Khorinis.
Odpowiedz
Z tego co rozumiem to masz ten wpis?

Odpowiedz
Tak, dokładnie ten.
Odpowiedz
A dobra już wiem. Musisz wyknonać Ulumulu
Odpowiedz
Czyli musztarda po obiedzie dla mnie. Na własne życzenie nie mogę go już wykonać, gdyż skorzystałem z opcji wykucia Ulu-Mulu w chwili, gdy brakowało mi jednego składnika, a jak wiadomo, ta opcja znika raz na zawsze po jednorazowym użyciu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 30 gości