21.04.2017, 12:28:24
Dialogi - Opinie
|
11.05.2017, 09:20:55
Ten dialog był zawsze.
Jest dostępny tylko dla Maga Ognia i Maga Wody.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
15.08.2017, 00:10:14
Dialogi w zadaniu "Elita Zabójców" podobały mi się, choć zgaduje że (słusznie lub nie) ktoś kto je pisał wzorował się na prozie Sapkowskiego .
15.08.2017, 02:56:15
Nie przeczytałem ani jednej linijki twórczości tego pana.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
20.08.2017, 03:31:09
Tym większe brawa się należą, dobra robota.
.
12.11.2017, 13:22:53
Okropnie irytują mnie dialogi nawiązujące do tego czegos co już nawet słowa "gothic" nie ma w nazwie. Mówię o Arcanii. Szczególnie rzuciło mi się to w oczy przy rozmowie z jednym z piratów, który opowiada nam o swojej przeszłości. Przeszkadza to tym bardziej, że nawiązania do tego paskudztwa pojawiają się w tak porządnym addonie.
Ale pomijajac tą jedną niedogodność reszta dialogów trzyma wysoki poziom pozwalający wczuć się w dana sytuacje. Wyjątkowo podoba mi się, że pewne sytuacje (np. Śmierć Patrica) mają większy wpływ ma rozgrywkę niż w podstawowej wersji.
"Z tego cienia na podłodze, duszy mej już żadne ręce nie podniosą. Nigdy więcej!"
26.11.2017, 12:53:36
Julian wspomina o tym, że Rosi nakłaniała go do małżeństwa między innymi z Baberą. Ależ ta Rosi nietaktowna, wszakże Babera jest związana już z poczciwym Anatolem!
03.06.2018, 21:52:55
-Wróciłeś, no i gdzie są kucharze?!
-Ee.. zostali zabici przez zębacze W sumie to odświeżam, bo się uśmiałem.
04.06.2018, 17:00:55
- Też miałem kiedyś podobny artefakt. Nazywał się Pazur Lwa, czy jakoś tak. Nie pamiętam.
Kupiłem go na jarmarku w pewnym mieście od handlarza starożytnościami. Handlarz zapewniał, że gdy go założę, będę mógł przenikać przez ściany. Już tego samego dnia nadarzyła się okazja, aby go wypróbować. Musiałem salwować się ucieczką z pewnego zamku, a brama była zamknięta. No to zakładam amulet i biegiem do muru obronnego... Efektem była rozbita głowa, która do dziś mnie czasem pobolewa w gorące dni. Tak to już jest z tymi magicznymi amuletami.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
04.06.2018, 19:42:36
Nie pamiętam z kim był ten dialog
- Jak leci ? - Z góry na dół ale bawi mnie on do dzisiaj
04.06.2018, 19:47:18
I jeszcze...
- Czy przychodząc tu widziałeś może napis 'obóz idiotów'? - Nie. - A wiesz, dlaczego? - Dlaczego? - Bo nie zajmuję się poszukiwaniem idiotów!
12.06.2018, 22:10:21
Najbardziej przeszyło mnie szczekanie psa. Nie pamiętam, w której lokacji, bo Bezimienny ostatnio nabawił się odcisków, ale szczekanie było tak nienormalne, że bezpośrednio w grze zamarł w bezruchu..
24.07.2018, 13:50:26
Aktualnie gram w „Epilog” i taki dialog wpadł mi w ucho:
-Przeganiają cię to tu, to tam... -Dawno nikogo nie zabiłem. -To dla ciebie za trudne. Co innego podkradać Thekli kiełbasę, prawda? Plotka głosi, że za to właśnie Najemnicy wypędzili cię z farmy. -Doprawdy? Nie bardzo wierzę plotkom. -Myślę, że wygnali cię dlatego, że za bardzo lubisz owce. -A teraz umrzesz. Pamiętacie, z kim tak gawędzimy?
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości