Liczba postów:637
Ok, w tym całym zamieszaniu z poprzednim questem absolutnie wypadło mi z pamięci, że Saturas kazał go poinformować o dalszych rozkazach.
Jako, że gram po to, żeby jak najwięcej fabuły poznać i postaci poznać, a nie konkurs na najlepiej rozegraną przygodę jak Arena, to poprosiłbym jeszcze o informacje odnośnie zadań z Hipolitem - jak czytam ten temat, to można je zdobyć jeszcze przed otwarciem świątyni i są 2, więc prawdopodobnie sporo ciekawej zawartości posiadają i byłbym smutny nie rozwiązując ich, a sam niestety sobie z tym teraz nie poradzę.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!
Liczba postów:11.250
Żeby dostać pierwsze zadanie od Hipolita trzeba znać dialog wstępny z nim i mieć w ekwipunku pierwszy fragment klucza
Drugie zadanie - "Moja żona wiedźma" jest konsekwencją tego zadania.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Poproszę jeszcze jakąś podpowiedź odnośnie położenia pierwszego fragmentu klucza. Dialog wstępny odświeżyłem, przeszukałem składzik jeszcze raz, zrozumiałem, że znajduje się tam zamknięta pusta skrzynia, o której zapewne mówił Hipolit. Znając techniki z Przeznaczenia byłem przekonany, że znajdę coś nie bezpośrednio w kufrze(bo wyświetlał się jako pusty), ale na jego dnie w zenie, jednakże to założenie okazało się błędne.
Klucz jest w kopalni, a nie w pobliżu Hipolita.
Ok, jedna część znaleziona, jak widać lata mi nie służą... Jesteście okrutni z tym zadaniem! Udało mi się nawet Titufa znaleźć, ale drugiej części klucza jeszcze nie, choć... mam pewne podejrzenia.
Liczba postów:2.972
(27.07.2018, 18:54:04)SparrowJacek napisał(a): Udało mi się nawet Titufa znaleźć
a za to szacun i PR!
„Primus in orbe deos fecit timor..."
27.07.2018, 20:17:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.07.2018, 20:21:50 przez SparrowJacek.)
Dobra, od pół godziny latam jak głupi szukając go... myślałem, że będzie troszkę przed Micheaszem, skoro Hipolit szukał mędrca, a nie znalazł(znaczy nie doszedł aż tak daleko, tak to interpretowałem). Poproszę jeszcze jakąś drobną choć wskazówkę, choć im większa tym lepiej, bo zwyczajnie chciałbym zrobić to zadanko poboczne i ruszyć dalej z innymi.
Micheasz, orkowie ani ludzie w obozie na górze nie mieli też nic do powiedzenia, tak jak i inne postaci "w górach" jak Elvrich czy ci, co obozują w dawnej siedzibie goblinów.
Liczba postów:2.972
Drugi fragment masz wysoko w górach. Tam gdzie pustelnia...
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Druga część klucza naprawdę jest w gorach, ale tylko wtedy, gdy oddamy pierwsza część klucza Hipolitowi.
Dokładnie nie pamiętam gdzie ( WP znam ale przecież nie powiem gdzie).
Jest tu grupa Weteranów, ktora to rozegrała i na pewno znalazła. Jak nie doznali zaćmienia umysłowego to podpowiedzą.
To zadanie robił Michał i celowo te klucze są tak ukryte, bo to zadania bonusowe, dla naprawdę skrupulatnych graczy.
Nie do końca z opcji "gdzie znajdę".
Liczba postów:1.025
Jak oddasz pierwszy klucz to o drugi powinieneś się wręcz potknąć wysoko w górach niedaleko pustelni.
To jeszcze się upewnię - czy gdy już wszedłem do świątyni, to mogę ruszyć to zadanie? Bo mam wpis w dzienniku, że gdzieś w górach ma to być, ale chodzę i chodzę i nie widzę nawet z pewnymi polepszającymi wzrok dobrodziejstwami wersji DX11
To zadanie nie ma nic wspólnego ze Świątynią. Jest niezależne od wątku głównego.
Liczba postów:191
Klucz jest w górach w drodze do chaty pustelnika.
Hail the apocalypse...
tak... zapomniałem totalnie, że jeszcze tam jest wysoko. Już znalazłem i kolejne zadanie poszło do zaliczonych
Liczba postów:218
(28.07.2018, 06:22:31)SparrowJacek napisał(a): Czy tutaj jakieś drobne bugi mogę zgłaszać? Wierzę, że tak
Nie ma opcji sprzedania Sarufowi broni o nazwie Okrutnik - mam dialog, gdzie mówi, że da za nią 2200, ale po wyklikaniu tej opcji nie pojawia się druga, jak w przypadku każdej innej z broni.
A nie masz przypadkiem jeszcze innej broni przy sobie, którą można sprzedać?
Koniec kariery ~ emerytowany Arcymag Ognia
|