Okej, czyli mówisz o sytuacji, w których ja jestem chamsko obrażany i moje odpowiedzi nawet nie równają się wypowiedziom jego poziomu (tzn. że ten to dopiero ma gadane). W pierwszej sytuacji z kolei podałeś skrina, w którym koleś zrobił prowokację na TM, i potem napisał, że celowo chciał nas pozłościć.
Może byłem zbytnio przeświadczony o Twojej inteligencji. Teraz serio: Pokaż mi sytuację, w której naprawdę pokazuje brak kultury, gdzie nie zostałem w żaden sposób obrażony, ani sprowokowany.
Cytat:Tituf, tutaj nie chodziło mi o bluzgi jakieś, ale o to jak gothicman chciał bezszczelnie ukraść skrypty
Tak, to prawda, chciałem to zrobić. Przy czym miałem dobre intencje, bo gdyby nie ja, tego spolszczenia by nie było. Radex sam sobie zdaje sprawę z faktu, że mu by się to nie udało, szczególnie że wzbudzał kontrowersję tym, że mówił że robi, potem że nie robi, że czeka itd. Ja dostałem skrypty i zacząłem pracy. Przy czym skrypty dostałem ostatecznie od samego twórcy, który uznał mój punkt widzenia.