Liczba postów:40
A jak dostać się do zamku w górniczej dolinie , bo z orkiem nie mam szans , a wchodząc po tej drewnianej konstrukcji nie mogę zrobić tak żeby orkowie za mną nie biegli , a jak dobiegną za blisko murów to npc się na nich rzucają i przez to giną , w noc kruka się zatrzymywali a , tutaj biegną pod górę i to jest trochę irytujące .
próbowałem z przemianą w ścierwojada , ale mi nie wychodziło
Liczba postów:186
Polecam miksturę szybkości, lub jakiś spell obszarowy.
Liczba postów:2.974
Cytat:a jak dobiegną za blisko murów to npc się na nich rzucają i przez to giną , w noc kruka się zatrzymywali a , tutaj biegną pod górę i to jest trochę irytujące .
Tyle razy było mówione - zapomnijcie o NK, grajcie jak po raz pierwszy! Czyli co, błąd bo orkowie biegną za tobą na taran?! Wypij mixa szybkości, zrób przy taranie kółeczko, odciągnij ich stamtąd i potem wbiegnij sam na mury. Zresztą to gra wymagająca myślenia i strategii...
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:200
Gdyby ta gra nie wymagała strategii to nie pokonałbym Sentenzy, czy obstawy oskara.
Na wszystko znajdzie się sposób.
Liczba postów:722
Skąd wziąć kluczyk do jednej z komnat Magnatów?
Nie no to ja to zrobię jakoś. Do magazynu wszedłem normalnie kluczem to i tam wejdę
A pierścień Gomeza jest za zamkniętymi drzwiami w siedzibie ta?
Liczba postów:747
czy do Grobowca, gdzie prawdopodobnie znajduje się Amulet Angara da się dostać w 2R? Bo nie wiem czy kombinować z tym.
Nie, jest zadanie, po którym tam się dostaniesz.
Dodam że w 2R Token. Spokojnie da się je zrobić.
nie, ale to bliźniaczo podobne zadanie, jakie robiłeś w Jarku
Liczba postów:445
Podpowiedź co do " Amuletu Angara "
Miejsca szybkiej podróży ;)
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Liczba postów:747
Czyli muszę się wybrać do WK, dzięki.
Liczba postów:64
Czwarty chromanim nie ma pojęcia już gdzie szukać (myślałem, że jest za tą wodą przy starej wieży Xardasa, ale tam nie było).
Co do Chromanina to podpowiem że chodzi o dawny Nowy Obóz. Tam są jeziorka.
Liczba postów:64
Wszedłbym już do IV rozdziału, ale znowu mam problem z chromanimem, a mianowicie szóstym. Nie wiem gdzie się znajduje tego Młodszego Brata, ale wyczyściłem Świątynie Śniącego i znalazłem tylko Uriziel, no i ten miecz dla Imperanona.