![]() |
Dialogi - Opinie - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: Dialogi - Opinie (/showthread.php?tid=446) |
RE: Dialogi - Opinie - Memorius - 12.09.2016 Najlepsze były z Glynnmyrem. Sam je napisałem ale nie dorównują tym dialogom z Velaya mod niestety . ![]() RE: Dialogi - Opinie - AhnBael - 12.09.2016 Taaak, to też było dobre. I mordercza sakiewka Memoriiusa /* RE: Dialogi - Opinie - Tituf - 12.09.2016 Ktoś kojarzy? Jeden z bardziej ckliwych momentów... -Ur-Shak wiedzieć też, że człowiek naprawdę chcieć być znowu przyjaciel. My znowu być przyjaciele, człowiek o łagodny głos. Teraz Ur-Shak śpiewać smutne pieśni, gdy przyjaciel odpłynąć z wyspy. -Bardzo się cieszę, że odejdę mając tu takiego przyjaciela jak ty. RE: Dialogi - Opinie - AhnBael - 12.09.2016 Ja pamiętać :D Co do twórczości Titufa, to moim numerem 1 jest zadanie z ukochaną Bogną i pamiątkami Jarogniewa ![]() RE: Dialogi - Opinie - Tituf - 12.09.2016 To śmieszne, ale pewien kawałek był napisany pod wpływem... oglądałem wtedy "Jak rozpętałem..." : Cytat:Chyba, że to już piąta... i mają właśnie przerwę na te swoje pomyje... RE: Dialogi - Opinie - Memorius - 12.09.2016 Nie, Mirella bije wszystko inne na głowę ![]() ![]() ![]() RE: Dialogi - Opinie - Lewkooo - 12.09.2016 Dobry był też tekst Beziego do Kirgo w zadaniu Łowca głów- "Przykro mi ale musze ci zabić" ;D RE: Dialogi - Opinie - AhnBael - 12.09.2016 Moje dzieło ![]() RE: Dialogi - Opinie - Dinozaur7 - 12.09.2016 To smutne zadanie ![]() RE: Dialogi - Opinie - Lewkooo - 12.09.2016 Ten dialog trochę zmazał ten smutek ![]() RE: Dialogi - Opinie - Tituf - 13.09.2016 (12.09.2016, 15:29:29)Memorius napisał(a): Najlepsze były z Glynnmyrem. Sam je napisałem ale nie dorównują tym dialogom z Velaya mod niestety . -Mam zwoje magiczne. -Jaka zwoja? Wielka Buummm ma? A Wołać Twardoludź ma? -Hm.... wszystko da się załatwić... Tak myślę. -Ty dać Wołać Twardoludź to ja dać Relikwia. Komprewu? -Tak jakby. -Mieć taka zwoja. Tfu. Chciałem powiedzieć, że mam taki zwój. -Dać. -Mać. No, dobra. Kto od razu wiedział o jakie zwoje chodzi? Przyznać się. RE: Dialogi - Opinie - Token - 13.09.2016 Jaa dance Dialog z Zombi Rycerza w kotlince: 'Chcesz mnie nastraszyć tą wykałaczką? Mnie? Nieśmiertelnego Wysłannika Ciemności?' i następnie z Xardasem: 'Razem z Lesterem wybiliśmy mu z głowy tę jego nieśmiertelność (...)' ![]() RE: Dialogi - Opinie - Tituf - 13.09.2016 -To jeden z elementów zastawy stołowej mojej babci, która została onegdaj rozkradziona, gdy ta dobra kobieta wyzionęła ducha. Niechaj Beliar ma ją w swojej opiece. Mam teraz już dwa kielichy, jeden talerz oraz tę misę, która trafiła na wyspę jakiś czas temu. -Chcesz powiedzieć, że posłużyłeś się mną, aby jakieś skorupy twojej babci wróciły do twojego kuferka?! To po prostu niesłychane! -Oj tam. Nie denerwuj się tak bardzo. To istotne dla MNIE, a my musimy sobie pomagać, prawda? RE: Dialogi - Opinie - Arszenik - 13.09.2016 Kiedy ma miejsce ten dialog? Nie spotkałem się jeszcze z nim RE: Dialogi - Opinie - Token - 13.09.2016 A grasz Złodziejami? ;) |