Imperium Popiołów - problemy z zadaniem...
Sprawdzałem i to nie pomoże, bo ten dialog nie istnieje w jego zapisie.
Normalnie byłby jego rekord w save z wartością 0, a tu nic, tak jakby go nie było w skryptach.
Odpowiedz
(31.12.2025, 21:09:41)Erwin napisał(a): Po tym jak wciskasz P masz dostępny jakiś dialog u Wojbora?

Nie było dialogu ....odinstalowałem Gothic GOG,zainstalowałem podstawe z Steam ,dodatek ,plus plik który podesłałes z savem i ruszyło .....także gram dalej i dziekuje za ogoromną pomoc
Odpowiedz
Wygląda, że ta poprzednia Twoja instalka była już bardzo "zużyta". 
Warto co jakiś przeinstalować sobie grę, pilnując, żeby nic z poprzedniej wersji nie zostało na dysku, bo czasem jakieś śmieci zostają.

Przeczytaj sobie te dwa dialogi z Laresem i Pardosem, żebyś miał ciągłość fabuły i wiedział, o co chodzi i myślę, że teraz pójdzie.
Odpowiedz
(01.01.2026, 09:50:57)Erwin napisał(a): Wygląda, że ta poprzednia Twoja instalka była już bardzo "zużyta". 
Warto co jakiś przeinstalować sobie grę, pilnując, żeby nic z poprzedniej wersji nie zostało na dysku, bo czasem jakieś śmieci zostają.

Przeczytaj sobie te dwa dialogi z Laresem i Pardosem, żebyś miał ciągłość fabuły i wiedział, o co chodzi i myślę, że teraz pójdzie.

Tak wszystko ruszyło jak należy, zadanie z Krucjatą zakończone, tylko jest jeszcze mały problem ,bo chciałem wykonać misję Wilka ,ale Baltram nie żyje, a ja nie mam klucza ....można prości kod na klucz ??
Odpowiedz
„[...] on nie zsyła im piekła, on po prostu mówi prawdę, a oni uważają, że to piekło!"

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości