Liczba postów:1.300
1. Może coś się zbugowało. Wyrzuć broń i złoto i daj się pobić.
2. Margaret. Ona często siedzi w domu w Górnym Mieście.
Reszty nie pamiętam. Musiałbym przejrzeć skrypty.
Liczba postów:151
(30.08.2025, 09:36:23)Erwin napisał(a): 1. Może coś się zbugowało. Wyrzuć broń i złoto i daj się pobić.
Margaret ...zupełnie o niej zapomniałem ...ale dziękuję tutaj ruszyło....co do akcji z pobiciem, nie dało rady ,strażnicy od razu mnie zarzynają jak świnie ,może jak inne zadania rusza to na spokojnie wejdę
(30.08.2025, 12:26:30)Dynamind napisał(a): (30.08.2025, 09:36:23)Erwin napisał(a): 1. Może coś się zbugowało. Wyrzuć broń i złoto i daj się pobić.
Margaret ...zupełnie o niej zapomniałem ...ale dziękuję tutaj ruszyło....co do akcji z pobiciem, nie dało rady ,strażnicy od razu mnie zarzynają jak świnie ,może jak inne zadania rusza to na spokojnie wejdę
Dobra ,wiem w czym problem ,zapomniałem zrobić szatę mistrza gildii xd ,jakas podpowiedz gdzie szukac miedzi ??
Liczba postów:2.955
Potrzebna miedź dla Alcazara
jest do kupienia u Farettiego, po wcześniejszym zakupie u niego łoju
„Primus in orbe deos fecit timor..."
(30.08.2025, 15:25:04)Tituf napisał(a): Potrzebna miedź dla Alcazara
jest do kupienia u Farettiego, po wcześniejszym zakupie u niego łoju
Ok to zadanie ruszone ...ale Nowy Porządek, ostani wpis na gorzałkę i dziewuchy ,Dymitr mi nie ufa ...Nie mogę ruszyć tego zadania .....Oko mocy ,Tropiciel ubity i tez zadanie stoi ..Piraci z Khorinis ,wpos że Carl to ważna postać
Liczba postów:1.300
Piraci z Khorinis - prawdopodobnie tutaj długo nic nie ruszysz, dopiero jak porobisz inne zadania, to odblokuje się opcja z finałową akcją piratów + jest chyba jeszcze wpis, jak dostarczysz Vance'owi kostur Czarnego Maga, to teżjest ważne.
Nowy Porządek - tu coś ruszy po rozmowach ze Starcem i Midlasem w związku z zadaniem o Oku Mocy, jak pojawi się Imperanon, także na razie zadanie z okiem musisz pociągnąć.
A z tym, to nie pamiętam. Jak je odebrałeś Tropicielowi, to pogadaj z tymi magami w Słonecznym Kręgu, Magami Ognia, Starcem.
(31.08.2025, 10:23:04)Erwin napisał(a): Piraci z Khorinis - prawdopodobnie tutaj długo nic nie ruszysz, dopiero jak porobisz inne zadania, to odblokuje się opcja z finałową akcją piratów + jest chyba jeszcze wpis, jak dostarczysz Vance'owi kostur Czarnego Maga, to teżjest ważne.
Nowy Porządek - tu coś ruszy po rozmowach ze Starcem i Midlasem w związku z zadaniem o Oku Mocy, jak pojawi się Imperanon, także na razie zadanie z okiem musisz pociągnąć.
A z tym, to nie pamiętam. Jak je odebrałeś Tropicielowi, to pogadaj z tymi magami w Słonecznym Kręgu, Magami Ognia, Starcem.
Nowy porządek-z Imperanonem gadałem wcześniej, z Midlasem nie mam żadnej opcji dialogowej po za nauka ,mam wpis że muszę zrobić zadanie dla Demetriusa ,tylko że po przerwie wakacyjnej ,nie pamiętam co to było za zadanie
(01.09.2025, 08:10:52)Dynamind napisał(a): (31.08.2025, 10:23:04)Erwin napisał(a): Piraci z Khorinis - prawdopodobnie tutaj długo nic nie ruszysz, dopiero jak porobisz inne zadania, to odblokuje się opcja z finałową akcją piratów + jest chyba jeszcze wpis, jak dostarczysz Vance'owi kostur Czarnego Maga, to teżjest ważne.
Nowy porządek-z Imperanonem gadałem wcześniej, z Midlasem nie mam żadnej opcji dialogowej po za nauka ,mam wpis że muszę zrobić zadanie dla Demetriusa ,tylko że po przerwie wakacyjnej ,nie pamiętam co to było za zadanie
Aaa i wogóle to gdzie znajdę Apogeona ??nie chodzi mi o miejsce po teleportacji przy kręgu
Liczba postów:2.955
(01.09.2025, 08:10:52)Dynamind napisał(a): mam wpis że muszę zrobić zadanie dla Demetriusa ,tylko że po przerwie wakacyjnej ,nie pamiętam co to było za zadanie
jak uporałeś się z Tropicielem to chyba w Słonecznym Kręgu jest mag Ascenius - do niego się zgłoś, a potem do Klasztoru chyba, do Pyrokarka
„Primus in orbe deos fecit timor..."
|