Epilog - problemy z zadaniem
(16.10.2025, 18:11:33)Erwin napisał(a):
(16.10.2025, 15:58:41)evilcioran napisał(a): zadanie "wichry wojny", "teraz już nic nie jest w stanie..." pokonałem właśnie barona po dialogu i jego ognisty legion. przeszukałem wszystkie ciała. nie mam żadnych opcji dialogowych ani z pyrokarem, ani z saturasem, gedarem czy andre.

Masz Czarny Pastorał i księgę Herezja?

pastorał od ioannesa a księge od barona. znalazłem już magów wody ale dziennik wskazywał że nie powinienem sie ich "pomocy" w ogóle spodziewać, może poza tym powiewem chłodu u barona
Odpowiedz
(16.10.2025, 22:52:38)evilcioran napisał(a):
(16.10.2025, 18:11:33)Erwin napisał(a):
(16.10.2025, 15:58:41)evilcioran napisał(a): zadanie "wichry wojny", "teraz już nic nie jest w stanie..." pokonałem właśnie barona po dialogu i jego ognisty legion. przeszukałem wszystkie ciała. nie mam żadnych opcji dialogowych ani z pyrokarem, ani z saturasem, gedarem czy andre.

Masz Czarny Pastorał i księgę Herezja?

pastorał od ioannesa a księge od barona. znalazłem już magów wody ale dziennik wskazywał że nie powinienem sie ich "pomocy" w ogóle spodziewać, może poza tym powiewem chłodu u barona

Właśnie... dziennik! Ta saga dziennik traktuje (w moim odczuciu) jako "zbiór myśli bohatera" i nie prowadzi za rączkę - i to jest piękne, bo musisz się czasem namęczyć aby znaleźć rozwiązanie, ale po ogarniu wszystkich części powiem jedno - jest w tym dużo logiki i wymaga zaangażowania. Polecam prowadzić własny dziennik, obok komputera :)
Odpowiedz
pomogła mi niemiecka solucja, na szczęście nie odkryłem jej wcześniej. 
"nowy porządek" wszyscy czekają na mnie przy przełęczy, próbowałem podchodzić do tego ale walcze zupełnie sam i kończy sie na tym że arnold stoi pod jaskinią kryjącą dymitra i nie ma żadnych opcji dialogowych nawet po skasowaniu gnojka (oczywiście wszystkie sześć sztyletów zebrane)
"brudne pieniądze" co dalej po zabiciu canthara (wcześniej zabrawszy wisiorek tymona)? salandril może spać spokojnie 
btw bill był widziany jak idzie do miasta ale mam nadzieje że nic mnie nie omineło
Odpowiedz
Wrzuć ostatni zapis, to w wolnej chwili spojrzę, co jest grane.
Nie mam niestety ostatnio na tyle czasu, żeby zgadywać, o co chodzi, jak w tym przypadku powyżej z nieprzeczytaną notatką.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości