Liczba postów:345
Mam dziwny problem, z którym spotykam się pierwszy raz w życiu. Instaluję sobie Gothica, jak zawsze, system packi, dx11 etc. Jak zawsze odpalam Gothica, a tu nagle 30 fpsów.. zablokowanych fpsów. Próbowałem instalować różne bzdety, czasem fpsy odblokowywały się, jednak przy kolejnym odpaleniu znowu fpsy się blokują, czyżby sam Beliar chciał mi przeszkodzić ? Spotkał się ktoś z takim problemem, zna przyczynę?
Liczba postów:1.205
Windows 8?
Jeśli tak to musisz ściągnąć FPS patcha, border fixa i odpalić grę w oknie.
Liczba postów:1.032
No i zaczeły się kłopoty techniczne również u mnie. Wersja 1.3.
Po kilkunastu sekundach pobytu w Wolnej Kopalni wywala mnie z błędem Access Violation. Coś idzie na to poradzić?
Liczba postów:1.032
Dzięki panie Michale, prosty trik a pomógł. Tylko że ja to zrobiłem tak, że zapisałem na wolnym slocie od razu po wejściu w tego zena i próbowałem potem szybko wypić miksturę szybkości aby uciec przed orkową zasadzką, ale nie zdążyłem :D Potem wczytałem właśnie z tego slota i problem ustąpił, udało mi się wyeksplorować całą WK bez dalszych problemów.
Rispekt
Liczba postów:10
Mam pytanko bo nie ogarniam. Tą linijkę: zCacheInAllNSCAtNewGame mieć na 0 czy na 1 jak zaczynam nową grę?
Liczba postów:10.999
zCacheInAllNSCAtNewGame=1
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:2.942
Najczęściej GothicII/Data
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:8
Dobra wrzuciłem sobie paczkę [G2] Textures Pack by Artemiano do wskazanego folderu i działa. Super to wygląda, dzięki.
Liczba postów:427
Cytat:Nie wiem czy to bug czy ja coś źle robię. W III rozdziale po spełnieniu wszystkich wymagań dostaje questa o posążku. Idę do Carla robię posążek i idę do statuetki Beliara. Klękam przy statuetce i cały czas mam animacje jakby mnie Poszukiwacz opętał i żadnej opcji dialogowej ani wyboru.
Masz dx11? Jeśli tak to odinstaluj i zainstaluj wersję x17_1 bo nowsze się bugują.
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Liczba postów:345
Potwierdzam, jest to błąd samego DX 11, miałem to samo, odinstalowałem dx11 na czas tego questa i było w porządku.
Liczba postów:47
Czy będę mógł dalej grać w przeznaczenie gdy skopiuje cały folder Gothic z dysku na dysk? Bo mam ponad 100h rozgrywki a przesiadam się na nowego kompa i nie chce tego stracić. Podłączenie obecnego dysku nie wchodzi w grę