23.01.2024, 21:54:40
(23.01.2024, 20:22:19)Erwin napisał(a): Rozumiem.
Jak znasz jeszcze jakieś ciekawe narzędzia, to wrzuć gdzieś tutaj do działu technicznego. Jak miałbyś kogoś chętnego, to przysłałbyś go tutaj, albo niech napisze do mnie na discordzie, a ja go pokieruje.
Myślę, że w kwestii ewentualnych problemów technicznych, które na pewno się pojawią będę do Ciebie pisał na priv też na Discordzie.
Powodzenia przy tych wszystkich projektach
Napisałem teraz o NPCd. Testowałem to narzędzie. Brakuje do niego dokumentacji, ale opiera się na GUI, więc można się domyśleć, co za co odpowiada.
Co do oszczędzania na czasie, dla pewności się zapytam. Czy korzystacie ze Spacer.net?
(23.01.2024, 20:24:28)Memorius napisał(a): Każda pomoc, zwłaszcza konsultacje skryptowe, są mile widziane.
Co jest konkretnie do zrobienia i kto jest potrzebny?
Przeczytałem ten wątek i dowiedziałem się, że tak:
Muzyka jest. Stworzyliście już nową do drugiej części? I wcale nie musi Was ograniczać DirectMusicProducer. Możliwe, że piszę o tym, o czym wiecie, ale jest zBassMusic, który pozwala na użycie w grze dźwięków o formacie .WAW, .MP3, .OGG. I jest wstecznie kompatybilny, więc można go korzystać jednocześnie z muzyką stworzoną za pomocą DirectMusicProducer.
Wymaga on zainstalowania Union (najnowsza wersja: 1.0m).
Wstępnie obrobiony zen. Przypuszczam, że brakuje wam grafika 3D. Z tym, że w innych projektach też jest to problem. : )