18.02.2024, 10:03:00
Kurna, Memorius ostatnio na czacie rzucił, żebym się do testerów dołączył. Przede wszystkim to nie wiem czy ja potrafię takie coś robić, bo nigdy takim typical testerem nie byłem. Druga kwestia, że padł tekst, że grałem dopiero co w K1. Imo nie powinno być dużo zadań które wymagają jakiejś turbo znajomośći pierwszej częśći, tak jak G2 do G1 wyszedł i można było w G2 grać bez granian w G1 i poza kilkoma smaczkami to nic to nie zmieniało. Ja ewentualnie mógłbym potestować, ale nie wymagajcie ode mnie wiedzy w pierwszej części (najlepiej żadnej wiedzy, bo ja co już wielokrotnie przyznawałem nie rozumiem niuansów w waszych modach, tak jak pewnie też nie zaczaiłem do końca fabuł w K1 xd). Ja szczerze mam tak, że gram se w coś i mi te informacje szybciej umykają niż jakkolwiek w pamięci zostają. 
A już w ogóle wisienką na torcie jest fakt jaką kiedyś kosę mieliśmy, łącznie z moim banem, i nie bardzo chciałbym wracać do kłótni z ekipą, a znając moje nastawienie, to coś mam dziwne przeczucie, że do jakichś sprzeczek może dojść. XD

A już w ogóle wisienką na torcie jest fakt jaką kiedyś kosę mieliśmy, łącznie z moim banem, i nie bardzo chciałbym wracać do kłótni z ekipą, a znając moje nastawienie, to coś mam dziwne przeczucie, że do jakichś sprzeczek może dojść. XD