05.07.2019, 10:10:42
Nie wiem co się dzieje w przpadku drugiego zakończenia. Możliwe jest, że wydarza się coś wielkiego, jakaś postać ginie/dowiadujemy się o niej czegoś ciekawego/jakeś stronnictwo wygrywa/przegrywa itp - to są ważne konsekwencje tego w jaki sposób rozegramy danego moda (nie znam drugiego zakończenia ani KZ ani Przebudzenia chwilowo, ale słyszałem, że spora zmiana była przynajmniej w Przebudzeniu).
Powiedzmy, że gram w Imperium i nagle widzę postać, której losy potoczyły się zupełnie inaczej niż ja w moim zakończeniu pamiętam - to powoduje zdumienie i konfuzję oraz przywodzi na myśl, że może to jakieś niedociągnięcie ze strony autorów, a póki co konsekwentnie prowadzili każdą jedną postać. Stąd moje pytanie, które zakończenie jest kanoniczne.
Powiedzmy, że gram w Imperium i nagle widzę postać, której losy potoczyły się zupełnie inaczej niż ja w moim zakończeniu pamiętam - to powoduje zdumienie i konfuzję oraz przywodzi na myśl, że może to jakieś niedociągnięcie ze strony autorów, a póki co konsekwentnie prowadzili każdą jedną postać. Stąd moje pytanie, które zakończenie jest kanoniczne.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!