Liczba postów:17
Ale tak btw np 200 pkt many dla maga na koniec rozgrywki wydaje mi sie malo w chu.. gdyż niektóre spele po 50 many kosztuja 80 nawet
Liczba postów:10.999
Mroczny Adept nie ma żadnego Kostura w R2
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
jest to błąd który zostanie poprawiony
Liczba postów:90
Mam pytania: czy zmieniły się wymagania dot. siły dla tego kostura, który wymiata nieumarłych i szaty łowcy nieumarłych (chyba tak się to nazywało) w stosunku do Globala oraz czy jest więcej zupek Hwora?
Liczba zupek Hwora jest taka sama. Niestety przygotowane nowe zadanie z potrawami Ariel zupełnie nam nie wypaliło i musiało zostać usunięte z wersji finalnej G2 Przeznaczenie.
Szata Magotha wymaga 50 siły a kostur Starca 60
Liczba postów:637
Czy każdy nowy krąg magii wymaga 5PN? A jeśli nie, to czy jest to ciąg 5 10 15...?
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!
Liczba postów:1.205
Kręgi 1, 3, 5 oraz 2, 4, 6 tworzą dwa identyczne ciągi arytmetyczne o różnicy ciągu wynoszącej pięć.
Liczba postów:50
na początku nie dawaj w nic - kup otwieranie zamków, nauka języków lev 1 , jakieś trofea
i czyść mobki z pomoca gora ( pomaga nauczenie się potki na hp)
potem pomyśl czego będziesz używał oprócz magii miecz 1 cz 2h a moze broń gildijna? czego wymagać bedzie twoja zbroja?
z tablic uczysz się od razu statów w które nie masz zamiaru inwestować - hp,zreczność,łuk,kusza najprawdopodobniej 1h
jeśli nie zamierzasz mieć wiecej niz 90 siły to tablice na sile tez wciągnij
potem pakuj PD w mana - do bólu , gdzy stanie się to zbyt kosztowne zacznij jesc ciemne grzyby, oddaj tablice vatrasowi i zuzyj tabliczki na mane
Potem
Liczba postów:16
Powoli. Iść chcę w 2h bardziej. Otwieranie zamków no ok. Broń Gildyjna? Na czym ona polega? Szczególnie u magów? A czy na poczatku dać coś w siłę?
Liczba postów:427
Odradzam uczenie się robienia potków hp. Jest ich zdecydowanie wystarczająco do kupienia, a rdesty polne wg. mnie zdecydowanie lepiej zużyć na mikstury szybkości bo biegania jest od cholery.
Co do many, ja dopiero kończę rozdział pierwszy, a mam już 80 many. To powinno dać nieco do myślenia ile pkt pakować w manę. ;)
@Up Edit Tzn cała ta mana jest z bonusów.
Co do broni polecam przelecieć trochę ten temat, było już mnóstwo pisane na ten temat, i nie ma co się powtarzać!
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Liczba postów:57
No tak tyle że runy wymagają dużo many, np Zniszczenie ożywieńca 100 many.
Można sporo many zdobyć z bonusów, sam mam jakieś 160 grając wojownikiem w r3 lecz dla maga myślę że to by mogło być mało.
Nauka kręgów kosztuje 5 PR za każdy krąg, nauka run już trochę więcej, zależy od runy.
Goffik Player!
Terribilis… Est… Locus… Iste…
Cytat:Nauka kręgów kosztuje 5 PR za każdy krąg,
tylko dwa pierwsze