Liczba postów:31
Ważniejsze jest ile zadań zrobisz przed dołączeniem do GILDII a nie ile przed rozpoczęciem kolejnego rozdziału. Myśliwi oraz najemnicy mają sporo zadań dla bezgildyjnych, ale jak zaczniemy już rozdział drugi na niskim lvl to zawsze można wszystkie questy dalej zrobić, w końcu się nie anulują..
Liczba postów:10.999
Przeznaczenie nie polega na "łatwości" wybijania czegokolwiek.
Możesz miec 10000 siły , 10000 zręczności i 100 000 HP a jak będziesz kiepskim graczem to i tak nie dojdziesz do smoka ożywieńca , nie wspominając o ukończenia Przeznaczenia jako takiego.
W opcji - ukończyłem grę to nie jest kwestia tablicy statystyk, tylko ilości wykonanych zadań.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:8
Jaki poziom można zdobyć maksymalnie na koniec 2 rozdziału? W przyszłej rozgrywce chciałbym dobrze rozplanować wydanie PN na naukę języków zanim załatwię Kruka, więc przydałaby mi się taka informacja.
Liczba postów:780
Wysoki. Pamiętaj ze masz otwartą GD a tam masz od groma wszystkiego.
Liczba postów:31
Strasznie wam z tymi poziomami żal dupę ściska d; Graj jak uważasz, to twoja gra a nie kogoś innego, maksymalny level bdsz mieć po zrobieniu wszystkich zadań i wybiciu każdego potworka na świecie, radź sobie sam.
Liczba postów:17
Mam 24 PN na zbyciu, 115 siły i 30% w broni dwuręcznej. Mogę zbierać (chyba) wszystkie trofea zwierzęce, skradam się, otwieram zamki i zastanawiam się czy na poziomie 22 w R2 nie nauczyć się ważenia mikstury siły, jest to aż 20 PN i nie wiem czy na tak wczesnym etapie gry jest sens nauki tego i czy nie zostawić pkt na coś innego. Jakieś porady co do alchemii?
Liczba postów:780
Moim zdaniem alchemie lepiej sobie zostawić tak na R4 bądź R5.Radzilbym ci teraz w ta dwuręke pakować.
Liczba postów:10.999
Klimek napisał bardzo ważną rzecz. naprawdę radzę wziąć sobie tę absolutnie słuszną z jego strony obserwację do serca.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:94
Czy jeśli dołączę do jakiejś gildii np. Czarnych Jastrzębi to będę mógł również dołączyć do zwiadowców, albo chociaż wykonac dla nich jakieś zadania?
Liczba postów:427
Było wcześniej pytanie, jaki lvl można wbić w drugim rozdziale. Pod koniec miałem 30 poziom, przy czym wybiłem właściwie całe GD oczywiście z wyjątkiem smoków i jaszczuroczłeków przy samych smokach.
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.