23.04.2017, 22:14:46
Ja wpierw zbierałem questy, a potem poszedłem do klasztoru

Epilog - opinie i wrażenia
|
23.04.2017, 22:17:26
(23.04.2017, 22:14:07)MaQo napisał(a): Zastanawiam się czy przez to, że odrazu tam poszedłem nie przepadł mi jakiś quest Nie przepadnie spokojnie. ![]()
23.04.2017, 22:18:39
Ja jeszcze nie byłem, ja patrzę na to tak, było powiedziane, abyśmy poszli dopiero gdy będziemy czuć się na siłach, a jakby nie patrzeć na drodze stoi m.in smoczy zębacz, osobiście niby bym go zabił, ale raczej wolę popchnąć inne wątki i zobaczyć co Zephyron powie.
![]() ![]()
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
23.04.2017, 22:22:40
(23.04.2017, 22:18:39)Jonxx napisał(a): Choć możliwe, że nad interpretuje faktyno czasem trzeba posłuchać co radzą Mędrcy, a czasem jednak podjąć nieco ryzyka...
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
24.04.2017, 05:08:23
Starcowi chodziło o górne miasto a nie o klasztor
![]()
To prawda, ale o klasztorze też jest podobna linijka w dialogu.
Mianowicie ta: ![]()
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
No to czas na pierwszy spory minus w Epilogu, mianowicie te głupie waypointy, już przy zadaniu z Uka-Chaką dały mi się we znaki, potem przy zadaniu z Rosi, ale najbardziej się zdenerwowałem przy zadaniu z Kordelią, doskonale widziałem pewnego Pana po drodze, ale ani on ani Kordelia nie zagadała nic po drodze, po odprowadzeniu Rosi ruszyłem odprowadzić Kordelię we wspomniane miejsce i przez 30 minut szukałem waypointa, po czym się okazało, że musiałem wczytać i znaleźć idealny waypoint niedaleko owego Pana, żeby Kordelia do mnie zagadała. Nie możecie poprawić tego tak, żeby np. jak idziemy z Rosi to pojawił się dialog u Tilla, a po nim Rosi by zagadywała? Poza tym gra się mega przyjemnie
![]()
24.04.2017, 13:50:28
Tylko dlatego że biegniesz , więc nie ma potrzeby zmiany takich rzeczy.
24.04.2017, 14:27:52
Przecież każdy biega.
![]() Niby fakt. Dlatego czuję się dobrze bo najpierw obleciałem i dosyć fajnie zacząłem wątki z farmami. Zrobiłem nawet z 3 zadania ![]()
24.04.2017, 14:40:47
Ja tam kiedy docieram mniej więcej do lokacji to idę, a nie biegam. Pomaga.
24.04.2017, 18:28:54
Pograłem mniej więcej 1,5h i tyle poświęciłem na zbadanie wykopalisk i okolic. Trochę się ruszyło w paru kwestiach
![]() Dalej zwiedzam - Dzisiaj las za farmą Akila i parę innych spraw na krótkiej sesji. A to krótkie sprawozdanie z walk z trudnymi bosami: Baron z farmy Sekoba - Czar od Mannsteina Mroczny Paladyn od Babo - Przywołanie demona ![]()
24.04.2017, 18:45:37
Przegrałem już 13h i mod wciąż trzyma bardzo wysoki poziom. Jestem tuż przed próbą Barthosa z Laran, a z tego co czytałem jest ona bardzo trudna. Wolę odpocząć i jutro z wielkim skupieniem wykonać to zadanie :D Bardzo mi się podobał wątek farmy Sekoba, a właściwie Barona. Walka łatwa nie była... Bardzo klimatycznie także została wykonana farma Onara, obóz Dextera i obozowisko niedaleko Pepe. Miło było zobaczyć w Khorinis naszych starych znajomych z Doliny Przodków, Jarkendaru i Górniczej Doliny. Niedługo wybieram się też w okolice piramid i legowiska czarnego trolla. Umieram z ciekawości jakie postacie tam spotkam i co będą miały mi do powiedzenia. Na ten moment wykonanych mam 5 zadań, choć moja najbliższa wizyta w mieście zwiększy tę ilość.
24.04.2017, 18:49:17
jak tam panowie, Memorius okradziony ?
![]()
24.04.2017, 18:54:43
Taa, napój bogów.
Powoli wszyscy odzyskują wiarę na lepsze jutro. Mroczni zaczynają się martwić o to. Z jednej strony wszystko idzie do przodu, z drugiej szykuje się coś niebezpiecznego.. ------------------------ 27 zadań wykonanych 19 aktywnych 20h |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|