24.04.2017, 18:56:34
Mówiłem już jak bardzo lubię Hipolita? pięknie mi się odwdzięczył za jedzonko :D
Epilog - opinie i wrażenia
|
24.04.2017, 18:56:34
Mówiłem już jak bardzo lubię Hipolita? pięknie mi się odwdzięczył za jedzonko :D
24.04.2017, 18:58:58
no z pewnością miłośnicy tej postaci się nie zawiodą :D
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
24.04.2017, 19:40:09
![]() ![]()
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
24.04.2017, 20:34:33
Tak swoją drogą, Bezi udający zwykłego wieśniaka przed członkami Zakonu to po prostu mistrzostwo.
![]()
24.04.2017, 22:08:08
(24.04.2017, 13:44:59)Opos napisał(a): ale najbardziej się zdenerwowałem przy zadaniu z KordeliąZ tego co pamiętam to ona wyraźnie powiedziała " Nie śpiesz się za bardzo " czyż nie ? ![]()
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
24.04.2017, 22:19:01
Dwanaście godzin za mną, parę zadań w mieście zrobionych, zaś kradzież kieszonkowa i bonusy zdobyte dzięki niej pozwoliły na obecne statystyki. Dokończę jeszcze parę zadań i lecę do klasztoru oraz na farmy.
![]() ![]()
25.04.2017, 00:17:49
Kolejny raport:
Udało mi się dorwać Fowlera oraz Łzy Innosa i wykorzystałem je na odpowiedni cel, powykonywałem sporo zadań z klasztoru np. zadania Hipolita, zabiłem Czarnego Trolla oraz sprzedałem jego skórę odpowiedniemu jegomościowi, udało mi się dokończyć zadanie ze szpiegiem u nieprzyjaciela oraz wykonać jego cel, wykonałem zadania dla Harada w celu pomocy prowadzonego przez niego buntu oraz wykonałem zadanie "Siedmiu wspaniałych". Oto moje aktualne statystyki: ![]() Bardzo przypadło mi do gustu zadanie "Siedmiu wspaniałych", żeby go wykonać musiałem wykonać kilka innych zadań lub przekonać ludzi do pomocy w obronie farmy. Po wykonaniu questa farma wygląda mega klimatycznie i jest dobrze broniona ![]() Przy zadaniu kdp zdecydowanie najbardziej się wkurzałem, najtrudniejsze zadanie z całą pewnością w Epilogu (godzinę rozkminiałem) ![]() ![]() ![]() ![]()
25.04.2017, 18:39:56
Na razie przegrane 20 godzin i jestem dopiero w wykopaliskach Magów Wody. Ilość zebranych serafisów: 101, ale jak ulepszę postać wyzbieram je wszystkie! Zadań mam zrobionych blisko 10.
![]()
25.04.2017, 18:51:02
Dzisiejszy raport:
Zrobiłem dzisiaj porządki w gildii złodziei, ukończyłem zadanie "Ludzie honoru", znalazłem "Siedmiu wspaniałych", kupiłem kuszę mistrza, zebrałem zbrojne ramię klasztoru, pomogłem Vistulinowi, rozwiązałem problem na farmie Lobarta oraz dowiedziałem się , że na Hildę trzeba uważać :D Przegranych mam 26 godzin. Aktualne statystyki wyglądają tak: ![]()
25.04.2017, 19:16:02
Aktualnie mam 23h
31 zadań wykonanych 11 aktywnych Moje aktualne staty: "Tubylcy to mieszkają w pokoju Gepsia, a nie w Koloni na bagnach"
~ Opos
Dzisiaj były spiski i inne, utknąłem w czarnym punkcie, gdzie znów nikt nie ma nic do powiedzenia(w 7 wspaniałych i nowy porządek, strasznie długie questy), ale NIE poddaję się, idę dalej. Jeden duży sukces, po długiej wyczerpującej walce padł Rohan.
24H 33 zadań wykonanych 14 zadań aktywnych Nadal się zastanawiam, czy dawać w tą alchemię czy nie.. Na razie 5 szczawiu/smoczych korzeni, żeby się opłacało potrzebuję ich po 6, ale nie śpieszno mi, tylko wargi i smocze zębacze stanowią zagrożenie. ![]()
25.04.2017, 20:00:46
Ja proponuje nauczyć się warzenia mikstur zręczności bo każda taka mikstura daje +3, a siły "tylko" +2
![]()
25.04.2017, 20:02:09
Siedmiu Wspaniałych zrobił Opos i sobie chwalił... Kiepski z ciebie zielarz. Ahn zaraz pewnie powie, że szczawi ma z 15?
„Primus in orbe deos fecit timor..."
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|