Liczba postów:11.250
Oczywiście domyślam się, do czego ci jest potrzebny
Niestety nikt go nie sprzedaje na tym etapie. Zgodnie z lore jest to dziwaczny potwór, który przedostał się z Górniczej Doliny i nawet tak doświadczony myśliwy jak Gaan widzi coś takiego po raz pierwszy. Sprawa Asteriady musi niestety w tym przypadku poczekać do R 2, co w samej rozgrywce gildii Kupców niczego na gorsze nie zmienia.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:1.244
04.07.2021, 19:54:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.07.2021, 19:55:32 przez Dota.)
Smocze zębacze są jeszcze w Dolinie Przodków obok wieży starca, więc nawet jak ubiłeś tego koło farmy Bengara i nie zebrałeś z niego trofeum, to możesz to zadanie jeszcze wykonać w pierwszym rozdziale. Chyba, że tamte też wytłukłeś, no to już nie da rady. xd
@edit
W sumie trochę nie ten temat tak się teraz zaczaiłem, ale jak już takie pytanie padło, to odpowiedziałem.
Cytat:@Memorius-owi musiało to wylecieć z pamięci,
albowiem jestem już stary i sklerotyczny
- faktycznie są i nawet więcej, tyle że na terenie niedostępnym w R1
uczy pozyskiwania Midlas, ale tylko Myśliwego niestety
Liczba postów:14
Skleroza nie boli ;)
Owszem, pozyskania uczy Midlas, o czym wspomina podczas rozmowy o możliwej nauce u niego ( aczkolwiek nie zamierzam dołączać do Myśliwych ), ale też Gaan. Warunkiem jest ubicie prychającej istoty.
Liczba postów:166
Ogólnie w przeznaczeniu warto nauczyć się wszystkich trofeów, punktów nauki będzie aż nadto. I lepiej wcześniej niż później, to wcale nie jest strata PN. Dodatkowo warto mieć w zanadrzu że 2 sztuki droższych roślinek, bo nigdy nie wiadomo kiedy wpadnie quest.
Ładne słowa nie wystarczą, aby zmienić świat. ~ Lelouch Lamperouge
Liczba postów:21
Gdzie znajdę bandytów tych co napadli Ersta ?
Liczba postów:2.981
post siedemnaście
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:21
Panowie dwie sprawy
1.Czy jest możliwość zdobyć róg smoczego zębacza w pierwszym rozdziale bez konieczności walki z nim??(jak tak to gdzie)??
2.Gdzie kupię dwa antałki miodu dwa już mam sam nie wiem skąd a potrzebuje jeszcze dwa żaden kupiec ich nie ma.
Cytat:1.Czy jest możliwość zdobyć róg smoczego zębacza w pierwszym rozdziale bez konieczności walki z nim??(jak tak to gdzie)??
nie ma, trzeba się nauczyć pozyskiwania i upolować w Khorinis (Prychająca Istota) lub w Dolinie Przodków.
a ten miód to dla kogo, dla Rukhara?
Liczba postów:1.398
To są dwie różne umiejętności. Gaan uczy po wykonaniu dla niego zadania.
Liczba postów:30
What skills do u need for the Santinno cave mission ?
Liczba postów:2.981
„Primus in orbe deos fecit timor..."