Mroczny Wojownik/Mag
(29.11.2022, 14:08:53)Karlo napisał(a): Jakie są ogólnie wymagania na awans w Mrocznym Zakonie u Impernanona? Tak na ludzki język oczywiście. Nie chciałbym czegoś zepsuć:

- Czy pod kwestią naukii magii chodzi o nauke 3 kręgów?
- O co chodzi z tą czystością duszy?

(29.11.2022, 14:54:56)Erwin napisał(a): Popychanie fabuły do przodu - chyba trzeba zlikwidować Kruka.
Rozdział 3
Trzeci krąg magii
Czystość duszy - pewnie opętanie przez poszukiwaczy.

Być może jest więcej warunków.
Odpowiedz
(13.12.2022, 20:21:30)Erwin napisał(a):
(29.11.2022, 14:08:53)Karlo napisał(a): Jakie są ogólnie wymagania na awans w Mrocznym Zakonie u Impernanona? Tak na ludzki język oczywiście. Nie chciałbym czegoś zepsuć:

- Czy pod kwestią naukii magii chodzi o nauke 3 kręgów?
- O co chodzi z tą czystością duszy?

(29.11.2022, 14:54:56)Erwin napisał(a): Popychanie fabuły do przodu - chyba trzeba zlikwidować Kruka.
Rozdział 3
Trzeci krąg magii
Czystość duszy - pewnie opętanie przez poszukiwaczy.

Być może jest więcej warunków.
Q-a Gdybym wiedział wcześniej że wojownik MUSI się nauczyć magii to bym nie grał tym MZ  Teraz muszę  jakoś zdobyć te 30
PN i aż mnie korci aby użyć MARVINA
Odpowiedz
:)
Trzeci krąg jest też potrzebny do zrobienia runy Zniszczenie Ożywieńca dla Tireona ( jak dobrze pamiętam ).
Odpowiedz
Trzeci krąg jest w ogóle potrzebny, żeby zostać Mrocznym Wojownikiem, nawet jeśli się magiem nie chce grać. Runa zniszczenia ożywieńca była chyba potrzebna w queście.

@edit
Jestem ślepy i nie zauważyłem posta Erwina i napisałem dokładnie to samo.
Odpowiedz
Na początku 2R Imperanon przy udzielaniu questa Xardas Nekromanta powiedział żeby zgłosić się do Barona von Walkenburga, niestety ten nie ma żadnej opcji dialogowej. Czy jest to jakiś błąd czy muszę powykonywać inne questy aby móc wziąć zadanie?
Odpowiedz
Masz klucz do portalu do Jarkendaru?
Odpowiedz
Faktycznie, po zdobyciu klucza dostałem questa
Odpowiedz
Czy to normalne, że po wykonaniu wyroku na Agatonie w zadaniu "złamana przysięga" nie mam opcji dialogowej? Skryptowo to zadanie zakłada porozmawianie z nim i zaniechanie zabójstwa?
Odpowiedz
Tak, pogadaj z Sentenzą i potem z samym Agatonem i wróć do barona zameldować.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
(19.02.2021, 03:22:26)N1kX napisał(a):
(19.02.2021, 00:24:15)quentin7 napisał(a): Mam oczyszczona bo myślałem że może ruszy się wątek gdy będę miał kapitana. Kurde no czy serio nie  da się nic zrobić żeby z tym ruszyć dalej...proboje pół dnia, oglądam lets playe nawet sobie spoilerujac żeby zrozumieć co tu zrobić. Widziałem że bezowy Zdzisław sam zagaduje do imperiona na temat irdorath i demonicznego ostrza... Wychodzi na to z tego co napisałeś że nie trzeba robić tego questa???

Zadanie jest podejmowane w rozdziale 4 i tylko w nim. Możesz uruchomić zadanie w następujący sposób:
1 sposób
GSE/GVE+
MIS_demonblade = 1
DIA_drakash_demonblade = 1
2 sposób
zainstaluj Ninja
zainstaluj Patch Workaround
https://forum.worldofplayers.de/forum/th...und-Helper

włącz konsolę Marvina
Call DIA_drakash_demonblade_Info

Jestem w 5 rozdziale po skompletowaniu załogi i kapitana.
Przegapiłem w 4 rozdziale zadanie Demoniczne Ostrze i nie mógłbym ukończyć moda (nie mogę pozyskać statku), ale dzięki tej metodzie udało mi się je odpalić i doprowadzić do momentu w którym Imperanon stwierdził że więcej może mi pomóc, i tylko Apogeon będzie w stanie.
Z tego co rozumiem powinienem mieć teraz u Imperanona dialog odnośnie przyzwania Apogeona, który dalej poprowadzi mnie do zdobycia statku zlecając mi dalsze zadania, ale niestety dialogu z Imperanonem dalszego nie mam.
Coś pominąłem czy może będzie potrzebna jeszcze jedna komenda na odblokowanie tego questa (i czy ktoś się orientuje jaka)?
Odpowiedz
Po powrocie z Górniczej Doliny spotykamy Lestera, który mówi że Xardas gdzieś zniknął. Przekazuje nam wiadomość od niego i mówi o strażnikach we wieży. Likwidujesz demony. Jako członek Mrocznego Zakonu rozmawiasz z Imperanonem wcześniej, zamykasz zadanie XARDAS NEKROMANTA i zgodnie z listem od Xardasa zdobywasz księgę w Klasztorze. Potem Imperanon opowiada o konieczności odnalezienia Strażników, którzy przeprowadzą rytuał przyzwania i aktywuje się zadanie PRZYZWANIE WIELKIEGO MISTRZA. No i szukamy Strażników.

Odpowiedz
Daje znać gdyby ktoś spotkał się z podobnym problemem - okazało się że z racji aktywacji questa poprzez tą komendę trzeba jeszcze raz przeczytać almanach w podziemiach klasztoru
(26.06.2024, 22:51:20)Morgoth napisał(a):
(19.02.2021, 03:22:26)N1kX napisał(a):
(19.02.2021, 00:24:15)quentin7 napisał(a): Mam oczyszczona bo myślałem że może ruszy się wątek gdy będę miał kapitana. Kurde no czy serio nie  da się nic zrobić żeby z tym ruszyć dalej...proboje pół dnia, oglądam lets playe nawet sobie spoilerujac żeby zrozumieć co tu zrobić. Widziałem że bezowy Zdzisław sam zagaduje do imperiona na temat irdorath i demonicznego ostrza... Wychodzi na to z tego co napisałeś że nie trzeba robić tego questa???

Zadanie jest podejmowane w rozdziale 4 i tylko w nim. Możesz uruchomić zadanie w następujący sposób:
1 sposób
GSE/GVE+
MIS_demonblade = 1
DIA_drakash_demonblade = 1
2 sposób
zainstaluj Ninja
zainstaluj Patch Workaround
https://forum.worldofplayers.de/forum/th...und-Helper

włącz konsolę Marvina
Call DIA_drakash_demonblade_Info

Jestem w 5 rozdziale po skompletowaniu załogi i kapitana.
Przegapiłem w 4 rozdziale zadanie Demoniczne Ostrze i nie mógłbym ukończyć moda (nie mogę pozyskać statku), ale dzięki tej metodzie udało mi się je odpalić i doprowadzić do momentu w którym Imperanon stwierdził że więcej może mi pomóc, i tylko Apogeon będzie w stanie.
Z tego co rozumiem powinienem mieć teraz u Imperanona dialog odnośnie przyzwania Apogeona, który dalej poprowadzi mnie do zdobycia statku zlecając mi dalsze zadania, ale niestety dialogu z Imperanonem dalszego nie mam.
Coś pominąłem czy może będzie potrzebna jeszcze jedna komenda na odblokowanie tego questa (i czy ktoś się orientuje jaka)?

Daje znać gdyby ktoś spotkał się z podobnym problemem - okazało się że z racji aktywacji questa poprzez tą komendę trzeba jeszcze raz przeczytać almanach w podziemiach klasztoru i dialog prowadzący do przywołania Apogeona się pojawia.
Odpowiedz
(03.04.2019, 19:28:15)quentin7 napisał(a): Potrzebuje Waszej pomocy.

Na którym "smentarzu" szukać tego mchu ? Podpowiecie ? Przeszukałem koło orlana na farmie onara i te w lesie ? Gdzie on moze byc ?
Odpowiedz
Rozmawiałeś z Rochem na farmie Sekoba, tak?
No to cmentarz za tą farmą pozwiedzaj.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości