Czarne Jastrzębie
Jestem w CJ, mam zadanie od Oskara w którym muszę przekazać propozycje rozejmu Cassii. Skąd mogę ogarnąć klucz do podziemi, ewentualnie z jakim NPC pogadać w tym celu?(Halvor w więzieniu,Atilla nie żyje)
Odpowiedz
Gdyby tylko gdzieś w okolicy był karczmarz, który dużo wie...
Odpowiedz
mam pytanie , jak dostać się do skrzyni sędziego która jest w jego domu ? o ile najprawdopodobniej tam znajduje się artefakt z misji od czarnych jastrzębi ?
Odpowiedz
Najpierw porozmawiaj z kimś, kto mógłby na ten temat coś wiedzieć.
Odpowiedz
no właśnie rozmawiałem z cassią , trzeba jeszcze z kimś :) ?
Odpowiedz
Istotnie. Udaj się na miejsce i spróbuj dostać do domu Sędziego.
Odpowiedz
W zadaniu " Zemsta Czarnych Jastrzębi " nie zabiłem Wambo , ale muszę szukać moe, gadałem z Kardifem, podpowie ktoś gdzie znajdę moe lub co trzeba zrobić dalej ?
Odpowiedz
pospaceruj po zaułkach portowych
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
A czy po

//Ująłem w spoiler, by nie zdradzać za wiele innym
Token
Odpowiedz
A po co ci on jeszcze? W ogóle to po co go oszczędzać, tylko mu cierpień przedłużamy. Chłop jego pokroju z taką skazą na honorze...
Odpowiedz
Szkoda, bo go polubiłam, a po jego zdradzie to tak mi smutno raczej było.
Odpowiedz
Czy wykonując równolegle zadania "Świeża Krew" i "Dostawa broni" mogłem sobie spierniczyć to pierwsze? Nie mogę nigdzie znaleźć Radowita (gdy dowiedziałem się, że mam szukać odważnego farmera) a jak wróciłem do latarni to zleceniodawcy już nie było tylko sam Oskar.
Odpowiedz
Tak, zadanie Świeża krew musi zostać wykonane jako pierwsze.

Odpowiedz
A kto to wiedzial.... Smutny Duzo strace jesli to oleje? Zostanie tylko brzydko wygladajace zadanie w dzienniku czy cos jeszcze za soba to pociagnie?
Odpowiedz
Zawsze jest zasada - zadanie poboczne wzięte od mniej ważnej postaci powinno być wykonane wcześniej.
Generalnie zadanie Świeża krew pojawia się zresztą wcześniej niż Dostawa broni i nie należało z tym zwlekać.
Nie, skoro już Jastrzębi nie ma to zadanie z Radowitem przepadło - bez dalszych konsekwencji jednak.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości