Liczba postów:169
Gdzie szukać Miecza Demonów dla Gora ? Obleciałem już sporo handlarzy jednak go nie znalazłem.
"Tubylcy to mieszkają w pokoju Gepsia, a nie w Koloni na bagnach"
~ Opos
Liczba postów:2.968
(02.02.2017, 17:13:35)Makku napisał(a): Bo przecież byście nie blokowali możliwości zrobienia questa
To zadanie nie jest przymusowe i niezbędne do ukończenia gry. Przeznaczenie da się ukończyć. A skoro chcesz zrobić wszystko od deski do deski to zadania rób na bieżąco.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:1.025
Najlepszym sposobem jest niestety niesprzedawanie czegokolwiek. Ja sprzedawalem tylko "bezimienne" bronie, skory Bosperowi, kosztownosci u Halvora i pazury u tego goscia w zamku ktorego imie zapomnialem. Reszte warto chomikowac bo nigdy niebwiadomo kiedy moze sie przydac. Strasznie zasmieca to ekwipunek ale niestety innej rady nie ma.
Liczba postów:11.250
tu akurat ekwipunek raczej nie ma nic do rzeczy
ten miecz można na tym etapie gry tylko kupić
handluje nim poza Leśnym Obozem Sara , lecz tylko w R3 i tylko gdy nie wydamy jej w R1
na późniejszym etapie gry ta broń jest powszechnie dostępna w ramach Starożytnego Kultu oraz jeśli zabijemy Duranda.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:1.025
Zauważyłem, że teraz Gor walczy miotłą jakby był początkujący w 2H mimo, że w statystykach ma poziom Mistrz. Czy wraz z upływem rozgrywki jego faktyczne umiejętności wzrosną?
On tak zawsze walczył, bo to nie było wcale zmieniane.
Ma on MASTER ale B_SetFightSkills(self,65);
Dlaczego taka kombinacja? Wiadomo, bo to Gor.
Liczba postów:637
Daj mu smocza zgubę, to będzie machał aż miło. Nie pamiętam jak z miotła, ale potem na 95% walczył u mnie jak mistrz. W 1.4 oczywiście.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!
Liczba postów:1.158
Zapisz i wczytaj. Standardowy błąd Gothica po odpaleniu Nowej Gry.
Liczba postów:62
Gdzie mogę kupić gniewną stal dla Gora? Sara, Canthar, Khaled, Hakon nie posiadają a to główni handlarze bronią w Khorinis.
Liczba postów:722
A odwiedziłeś już farmę Akila? Tam szybko ją zdobędziesz ;)
Liczba postów:36
Pytanie mam - końcówka R5, dałem Gorowi Runę Mocy, nie mam już praktycznie żadnych zadań do zrobienia w Khorinis i mogę wypływać na Irdorath, ale pożegnania z Gorem nie miałem. Coś muszę zrobić, żeby to zadanie otrzymać? Czy już się go nie dostaje w R5?
Jaki pancerz mu ostatni oddałeś?