Gor
Gdzie szukać Miecza Demonów dla Gora ? Obleciałem już sporo handlarzy jednak go nie znalazłem.
           "Tubylcy to mieszkają w pokoju Gepsia, a nie w Koloni na bagnach"
                                                                                    ~ Opos
Odpowiedz
(25.01.2017, 06:41:24)Lewkooo napisał(a):
(25.01.2017, 06:37:20)Makku napisał(a): Panowie, lekki debilizm z tym, że nie ma innego miejsca do pozyskania stroju obywatela niż magazyn Matthea. Ja rozumiem, że za błędy się karze, ale ja gram dla przyjemności - mam ponad 20h gry, a z ubrań obywatela zostawiłem jedynie te "bogatego", którego on nie przyjmuje. Mam teraz na nowo zaczynać grę bo ten wątek jest tak ważny? ;_;

No cóż takie uroki gry RPG. A to, że dopiero po 20h robisz zadanie przewidziane na trzecią godzinę gry to inna sprawa. Grę bez tego wątku ukończysz lecz niestety Przeznaczenia nie.

Grałem ciągle dalej bo byłem pewny, że jest jakiś inny sposób pozyskania stroju obywatela. Bo przecież byście nie blokowali możliwości zrobienia questa w przypadku jak ktoś wszystko sprzedał, co nie? ;-) A tu jednak! Język
Odpowiedz
(02.02.2017, 17:13:35)Makku napisał(a): Bo przecież byście nie blokowali możliwości zrobienia questa
To zadanie nie jest przymusowe i niezbędne do ukończenia gry. Przeznaczenie da się ukończyć. A skoro chcesz zrobić wszystko od deski do deski to zadania rób na bieżąco.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
(02.02.2017, 17:12:20)Jastrząb napisał(a): Gdzie szukać Miecza Demonów dla Gora ? Obleciałem już sporo handlarzy jednak go nie znalazłem.

[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
Najlepszym sposobem jest niestety niesprzedawanie czegokolwiek. Ja sprzedawalem tylko "bezimienne" bronie, skory Bosperowi, kosztownosci u Halvora i pazury u tego goscia w zamku ktorego imie zapomnialem. Reszte warto chomikowac bo nigdy niebwiadomo kiedy moze sie przydac. Strasznie zasmieca to ekwipunek ale niestety innej rady nie ma.
Odpowiedz
tu akurat ekwipunek raczej nie ma nic do rzeczy
ten miecz można na tym etapie gry tylko kupić
handluje nim poza Leśnym Obozem Sara , lecz tylko w R3 i tylko gdy nie wydamy jej w R1

na późniejszym etapie gry ta broń jest powszechnie dostępna w ramach Starożytnego Kultu oraz jeśli zabijemy Duranda.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Zauważyłem, że teraz Gor walczy miotłą jakby był początkujący w 2H mimo, że w statystykach ma poziom Mistrz. Czy wraz z upływem rozgrywki jego faktyczne umiejętności wzrosną?
Odpowiedz
On tak zawsze walczył, bo to nie było wcale zmieniane.
Ma on MASTER ale B_SetFightSkills(self,65);
Dlaczego taka kombinacja? Wiadomo, bo to Gor.

Odpowiedz
Piszę o tym bo mam bardzo silne wrażenie, że w poprzednich wersjach walczył miotłą jako Mistrz, czyli postawa wyprostowana i broń uniesiona pionowo do góry. Teraz postawa zgarbiona i broń trzymana poziomo, czyli Zielony.
Hmm... Hmm
Odpowiedz
Daj mu smocza zgubę, to będzie machał aż miło. Nie pamiętam jak z miotła, ale potem na 95% walczył u mnie jak mistrz. W 1.4 oczywiście.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!  Jack  
Odpowiedz
Zapisz i wczytaj. Standardowy błąd Gothica po odpaleniu Nowej Gry.
Odpowiedz
Gdzie mogę kupić gniewną stal dla Gora? Sara, Canthar, Khaled, Hakon nie posiadają a to główni handlarze bronią w Khorinis.
Odpowiedz
A odwiedziłeś już farmę Akila? Tam szybko ją zdobędziesz ;)
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
Pytanie mam - końcówka R5, dałem Gorowi Runę Mocy, nie mam już praktycznie żadnych zadań do zrobienia w Khorinis i mogę wypływać na Irdorath, ale pożegnania z Gorem nie miałem. Coś muszę zrobić, żeby to zadanie otrzymać? Czy już się go nie dostaje w R5?
Odpowiedz
Jaki pancerz mu ostatni oddałeś?

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości