Liczba postów:36
Widziałem to już, tylko u mnie dialog z Cipherem po pobiciu normalnie był, nie zabrałem paczek z jego ciała po walce tylko sam mi je dał w dialogu. A co do opcji z płaceniem to raz chcę problem rozwiązać a nie ominąć, dwa to nie mam save żadnego już, bo na farmie i w okolicach trochę czasu byłem zanim wróciłem z tym do Khorinis, no a trzy już takie bardziej błahe - nie pasuje mi to do roleplaya :D
Edytować nie można to napiszę drugi post - miałem jakiś save sprzed kilku godzin, dołączyłem do jastrzębi i zrobiłem questa haracz i potem jeszcze raz tego z zielem. Okazało się, że poprzednio dostałem od Ciphera inne paczki ziela - takie jakie można znaleźć w porcie w magazynie i zaliczyć questa ze złodziejem ziela. Teraz wszystko się normalnie zrobiło. Zastanawiam się tylko co mogło na to wpłynąć - imo albo to, że tym razem po pobiciu Ciphera nic mu z ciała nie zabierałem, albo to, że jeszcze nie miałem wzięte od niego questa odnośnie skradzionej paczki.
Liczba postów:25
Gdzie znajdę klucz do skrzyni sędziego?
Liczba postów:26
Zapewne sędzia ma go przy sobie
"Z tego cienia na podłodze, duszy mej już żadne ręce nie podniosą. Nigdy więcej!"
Liczba postów:8
Witam. Otóż problem mam taki że przy zadaniu "rozejm z gildią złodziei" , pogadałem z Kardifem.On mi powiedział o tym znaku,
tylko że wpakowałem wszystkich do więzienia. Jest jakaś inna opcja czy popsułem?
Liczba postów:2.968
(21.01.2018, 14:37:53)Marcus22 napisał(a): On mi powiedział o tym znaku,
tylko że wpakowałem wszystkich do więzienia.
Wpakowałeś WSZYSTKICH złodziei z miasta do więzienia?! Nie wierzę...
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:8
To tak:Halvor,Rengaru,Nagur,
to nadal nie wszyscy
Liczba postów:11.250
On zapewne ma na myśli , że wszystkich dostępnych do wsadzenia.
Pytam tylko po co to zrobił?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:23
Witam czy jesli sprzedalem rengaru, pobilem moe i wydropilem kluczyk z attilli to moge wciaz dolaczyc do CJ ? Bo moe nie zagaduje do mnie i nie mowi o spotkaniu z szefem
(22.03.2018, 10:36:48)ketonals napisał(a): moe nie zagaduje do mnie i nie mowi o spotkaniu z szefem
musi minąć jeden dzień
Liczba postów:11.250
(22.03.2018, 10:36:48)ketonals napisał(a): Witam czy jesli sprzedalem rengaru, pobilem moe i wydropilem kluczyk z attilli to moge wciaz dolaczyc do CJ ?
gra logicznie się zbuguje, bo na kluczu opiera się dla CJ zupełnie inna linia jego pozyskania
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:33
Dołączyłem do Czarnych Jastrzębi, dostałem pancerz i pierwsze questy, a nie mogę wejść do ich siedziby. Czy możliwość pogadania z szefem jest tylko o północy w karczmie?
Tak, na razie.
Liczba postów:33
Wkopałem parę godzin temu Rengaru do celi, ale nikogo więcej nie zamierzam. Czy wkopanie Rengaru do celi ma sens? Mam na myśli to, czy nie zablokowałem sobie jakichś dodatkowych zadań z nich związanych lub contentu? Zabiłem też Atille, nie dostałem klucza, to wiem, ale czy coś już zwaliłem?