Zadania poboczne w Khorinis
A szef Najemników (Lee) nic nie wspominał o tajemniczym gościu na farmie?
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Ostatnie głupie pytanie: jak mam rozpoznać żelaźniaka i gdzie go konkretnie szukać skoro jest podobny do ciemnego grzyba?
- Co robisz? Topisz złoto?
- Nie, siekam cebulkę...
Odpowiedz
Rozpoznasz, jest podpisany. Szukaj w jaskiniach.

Odpowiedz
Czy w zenie Khorinis jest jakieś miejsce, gdzie lepiej nie wchodzić w obawie przed zablokowaniem questa? Póki co nie zwiedziłem tylko krypty za farmą Onara, jaskini ze Smoczą Zgubą oraz jaskini z ożywieńcami za obozem Dextera. Czy mogę któreś wyczyścić?
Odpowiedz
Przyjąłeś ogólnie złą strategię.
Poszczególne zadania kierują w poszczególne miejsca i stopniowo czyścisz sobie drogi i obszary robiąc to w ramach zadań lub dotarcia do wskazanych miejsc.
Czyszczenie mapy dla expa dobre jest może  w Returning, ale na pewno nie w Przeznaczeniu.
Graj według zadań a nie obszaru, to takich wątpliwości nie będziesz miał w przyszłości.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Pewnie znowu się nie popisałem i gdzieś pominąłem po drodze, ale gdzie mogę znaleźć drugi tom przepisów na temat produkcji win? Jest to zadanie od jednego z nowicjuszy Klasztoru.
Odpowiedz
Zadanie dla Pomira? Wystarczy jedna księga.

Odpowiedz
Skąd wziąć przepaskę nowicjusza dla Lutero? Jak byłam w Kolonii w OB to nie znalazłam takiej w żadnym kufrze. Czy ewentualnie jest kod na przepaskę?
- Nie, siekam cebulkę...
Odpowiedz
Oczywiście, że jest. Ale opaska też jest. W zenie. W obozie bractwa. W kufrze. Nad głównym wejściem.

Odpowiedz
Tam akurat nie szukałam. Pierwsze co to poszłam do kuźni a potem zaczęłam szukać po domach
- Nie, siekam cebulkę...
Odpowiedz
Część ! Jestem tu nowy mam i dwa pytania pytania.
1) W zadaniu z bratem Pepe: rozmawiałem z duchem Heliga i kazał mi on zlikwidować warga który go zabił. Wspólnie z Gorem go załatwiliśmy (był podpisany zabójca Heliga czy jakoś podobnie), ale gdy wróciłem w jaskini nie było już Heliga, a u Pepe też nic nowego się nie pojawiło. Co teraz trzeba zrobić?
2) Tutaj natomiast zniknął mi gdzieś Cipher i Rod nie ma ich na farmie Onara tak jak zwykle, a Cipherowi chciałem jeszcze oddać paczkę i go okraść, ale gdzieś przepadł. Chociaż może tak miało być i oni się przenoszą gdzieś (nowe zadanie, itp.) . Gdzie znajdę Ciphera,a tak  ogólnie to nie dawno zacząłem 2 rozdział.
Odpowiedz
(06.05.2019, 11:53:26)Iwicakotwica napisał(a): Co teraz trzeba zrobić?

wersja mod? Czy możesz rzucić sejf?
w 1) tak po prostu Helig nie mógł zniknąć. Po zabiciu warg musisz z nim porozmawiać, a potem z Pepe.
2) sifera i roda nie mają nowych rutin. Wieczorem śpią. Rozmawiają po południu. Zmiany z nimi będą tylko w rozdziale 4 i na końcu gry.
(версия мода? сейф можешь скинуть?
в 1) просто так, пропасть Хелиг не мог. После убийства варга, надо поговорить с ним, потом с Пепе.
2) у сифера и рода нет новых распорядков. Вечером они спят. Днем разговаривают. Изменения с ними будут только в 4 главе и в конце игры)
Odpowiedz
Gram w przeznaczenie za pomocą Spine więc najnowszą 1.5 .
Zacząłem szukać zaginionych i poszedłem do jaskini gdzie pojawiają się npc gdy zmieniają zen i był tam m.in Helig, Rod i Cipher. Heligowi mogę powiedzieć o wargi i skończyć zadanie u Pepe ( ale to dzięki klawiszowi k), a zaginieni najemnicy są już tam w 2 rozdziale, a polowanie na smoki to 4 rozdział. Niby mogę zrobić te zadania, ale używając kodów.
Odpowiedz
(06.05.2019, 13:25:41)Iwicakotwica napisał(a): Gram w przeznaczenie za pomocą Spine więc najnowszą 1.5 .
To nie jest ostatnia wersja Przeznaczenia. Nie była testowana przez nas wersja 1.5.1 po pobraniu przez Spine. Mało tego - żadna wersja nie była. Więc ze swojej strony niewiele mogę pomóc. Skoro znikają ci ważni NPC - używaj po prostu kodów, choć sam pewnie wiesz, że to może doprowadzić do szybkiego końca.

Odpowiedz
Dobra, dziękuję za odpowiedź, trudno jakoś sobie przecież poradzę.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 26 gości