Сага Предопределение - для тестеров
Точно так же и про мод Историю Хориниса.
Многие просто не будут играть, потому что там нельзя играть за мага...
Уже был бугурт у нас на эту тему.
Odpowiedz
Jak czytam te posty na forum rosyjskim to jestem załamany, zwłaszcza takimi recenzjami jak się tam ostatnio pojawiła od kogos , kto JUŻ skończył.
Naprawdę nikt nie umie grac i docenić moda dialogowo-fabularnego z zagadkami? Inna sprawa, że mózgi zlasowane tłuczeniem potworków w Returningu i maxowaniem postaci, najważniejsze milion exp i nagrody po 5000 sztuk złota Facepalm 
Faktem jest jednak, ze poza Dark saga nie powstał w Związku Radzieckim ani jedne dobry pełnometrażowy mod fabularny i do tego jest to total conversion.
Także wśród graczy polskich było sporo dzieciaków i tępogłowych graczy z toporem w ręku, którzy narzekali na Przeznaczenie i zapewne w większości ta gra się ta gra okazał dla nich nie do przejścia, ale wystarczy poczytać recenzje tych co skończyli, by zobaczyć ile z tej gry wydobyli dla siebie przyjemności.

Tu mówimy o Przeznaczeniu, a co dopiero kolejne części, jeszcze bardziej trudne, zawikłane w powiązaniu questów, artystyczne w literackim wyrazie, wymagające uwagi, konsekwencji i cierpliwości?
Ja się będę przyglądał temu, a jak będzie to wyglądało przy grze w Przeznaczenie dalej tak jak do tej pory to pewnie się wypada zastanowić, czy jest sens dawać graczom z ZSRR kolejne części.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
2457.  На мой взгляд эта молния должна отнимать хп или убивать ГГ, если он к ней притронется. А то нелогично получается, что ГГ попал в ловушку Дракона нежити, а ничто ему в ней не наносит урона. Пусть хотя бы молния наносит в ней урон или убивает ГГ, который случайно в неё зайдёт.
[Obrazek: MvY906qsdNo.jpg]
Odpowiedz
w sumie to można by tu skorzystać ze skryptu, gdzie zabiera HP przez jakiś tam okres czasu
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
2485.
У Оливии нет диалогов о том, что мы победили зло и скоро отчаливаем, как у других членов экипажа, а должна быть по логике.
Odpowiedz
(02.01.2020, 20:19:24)N1kX napisał(a): должна быть по логике
może nie tyle powinna, co mogłaby być - ale myślę, że można to tak zostawić

//worldofplayers.ru/
Cytat:Ur-tRall
В целом поставлю оценку за мод 8,5 из 10.

Hmm

Odpowiedz
(02.01.2020, 21:01:11)Tituf napisał(a): //worldofplayers.ru/
Cytat:Ur-tRall
В целом поставлю оценку за мод 8,5 из 10.

Hmm

Здесь бы тоже отредактировал пост, но что-то не вижу для этого опции. Оценку выставил как Глобал моду, хотя с некоторых моментов из Глобал Мода посмеялся конечно, как та же эпидемия чумы.

И говоря о болезнях. Тему бешенства животных в моде не раскрыли, хотя было бы раскрыть неплохо. Но это к сведению, поскольку это тянет уже на целую линейку квестов.
Odpowiedz
ooo, skoro tak, to dam wam testerzy możliwość poprawienia się xD

Odpowiedz
Chyba trzeba napisać wielkimi literami przy downloadzie Przeznaczenie - NIE UZYWAĆ QUICKSAVE'A  :)
Odpowiedz
Czy ten dialog można dodać do Patricka w Khorinis? Przed rozmową z nim gracz rozpoczął wykonywanie zadania, gdy został już zwolniony i usunięty z Yarkendar.
Может добавить этот диалог Патрику и в Хоринисе? Игрок до разговора с ним начал выполнять квест, когда тот уже был освобожден и удален из Яркендара
instance DIA_Addon_Patrick_William(C_Info)
{
npc = STRF_1118_Addon_Patrick;
nr = 2;
condition = DIA_Addon_Patrick_William_Condition;
information = DIA_Addon_Patrick_William_Info;
permanent = FALSE;
description = "Co wiesz o ucieczce Williama?";
};

FUNC int DIA_Addon_Patrick_William_Condition()
{
if(Npc_KnowsInfo(other,DIA_Addon_Patrick_Hi) && Npc_KnowsInfo(other,DIA_Saturas_sojusznik))
{
return TRUE;
};
};

func void DIA_Addon_Patrick_William_Info()
{
AI_Output(other,self,"DIA_Addon_Patrick_William_15_00"); //Co wiesz o ucieczce Williama?
AI_Output(self,other,"DIA_Addon_Patrick_William_07_01"); //Udało mu się? Rozmawiałeś z nim?!
AI_Output(other,self,"DIA_Addon_Patrick_William_15_02"); //Niestety, nie żyje.
AI_Output(other,self,"DIA_Addon_Patrick_William_15_03"); //Zabiły go potwory w pobliżu siedziby Magów Wody. Był tak blisko...
AI_Output(self,other,"DIA_Addon_Patrick_William_07_04"); //Jaka szkoda...
AI_Output(other,self,"DIA_Addon_Patrick_William_15_05"); //Kto mu pomógł?
AI_Output(self,other,"DIA_Addon_Patrick_William_07_06"); //William bardzo tu cierpiał. Kochał morze i otwartą przestrzeń.
AI_Output(self,other,"DIA_Addon_Patrick_William_07_07"); //Dusił się niemal w tych podziemiach. Zresztą jak i my wszyscy...
AI_Output(self,other,"DIA_Addon_Patrick_William_07_08"); //Naprawdę niewiele wiem. Bardzo nas tu pilnują.
AI_Output(self,other,"DIA_Addon_Patrick_William_07_09"); //Jednak na krótko przed ucieczką widziałem jak dosyć długo rozmawiał z jednym z kopaczy.
AI_Output(self,other,"DIA_Addon_Patrick_William_07_10"); //Wydawało mi się także, że tamten położył przed nim jakiś pakunek.
AI_Output(other,self,"DIA_Addon_Patrick_William_15_11"); //Wiesz, który to? Poznałbyś go?
AI_Output(self,other,"DIA_Addon_Patrick_William_07_12"); //Taki starszy... no nie znam imienia, naprawdę.
B_LogEntry (TOPIC_Sprzymierzeniec,"Według Patricka koło Williama kręcił się jakiś starszy kopacz. Spróbuję ustalić kto to jest.");
};

Текстура poetam_morta это какое стихитворение Толстого А.К.? Я криво ее перевел, т.к. не смог найти его.
Odpowiedz
Cytat:Текстура poetam_morta это какое стихитворение Толстого А.К.? Я криво ее перевел, т.к. не смог найти его.

Tituf , o który tu chodzi wiersz?

przecież zadanie się rozpoczyna od przeczytania notatki, więc jaki jest sens mieszania w to uwolnionego Patricka w Khorins
skoro gracz nie przeczytał notatki w momencie gdy ją zdobył, a dopiero kiedyś tam , to potem takie się problemy pojawiają
trzeba czytać księgi i notatki na bieżąco
nic tu nie będzie zmieniane

Odpowiedz
[Obrazek: 61v99-34X2I.jpg]
Это он?
«Лишь только один я останусь с собою…» Алексей Толстой
Лишь только один я останусь с собою,
Меня голоса призывают толпою.
Которому ж голосу отповедь дам?
В сомнении рвется душа пополам.
Советов, угроз, обещаний так много,
Но где же прямая, святая дорога?
С мучительной думой стою на пути —
Не знаю, направо ль, налево ль идти?
Махни уж рукой да иди, не робея,
На голос, который всех манит сильнее,
Который немолчно, вблизи, вдалеке,
С тобой говорит на родном языке!
Odpowiedz
to chyba nie to, ale ja sam już nie kojarzę skąd dorwałem ten przekład

Odpowiedz
Uśmiech 
(03.01.2020, 16:47:15)Tituf napisał(a): ооо, если так, то я дам тестерам возможность улучшитьxD
Piwko

Супер!
Odpowiedz
Litości Facepalm 
oczywiscie że to jest to
ciekawe natomiast jak zostały przetłumaczone MOJE wiersze Relaks popcorn

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 174 gości