Problemy z zadaniami
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
nie wiem jak dalej coś ruszyć w zadaniach czy w grze nawet
misji podczas czytania dalogów bylo mówione by znalaźć hełm znawcy na wyspie przeklętych niestety tam znalazłem RIGOR MORTIS co ruszyło mi w innych zadaniach
portal w zadania wpisie mam już klucz z tej drogi nie ma powrotu jedynie co zauważyłem że dźwignie mogę przekręcić i w jaskini obok rybaków po wejściu tam to nie wiem nawet co zrobić bo są jakieś dźwignie i przyciski ale tam nie zauważyłem po naciśnięciu by coś stało jedynie tego że moje zabjia przy dźwigniach kolce a przyciskach ogień
Odpowiedz
Na wyspie przeklętych musisz znaleźć hełm. Podpowiedzi są zarówno obok lokalizacji startowej bohatera na wraku jak i na płonącym stosie w ,,wiosce''. Szukaj listu i książki.
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
książkę tylko tam znalazłem przeklętych ale listu żadnego nie widzę tam
Odpowiedz
Cześć, właśnie przechodzę moda i mam problem z zadaniem "Złodziej". Jestem w katakumbach, już przy klatkach i nie ma tego gościa. Co zrobic? Jest na niego jakiś kod?
Odpowiedz
Ile razy mam powtarzać, że nie podajemy żadnych kodów w takich sytuacjach. skoro nie wystąpił błąd techniczny.
Ponadto - jakiego znowu gościa i skąd wiesz że tam ma być?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
(08.08.2020, 11:35:54)Memorius napisał(a): Ile razy mam powtarzać, że nie podajemy żadnych kodów w takich sytuacjach. skoro nie wystąpił błąd techniczny.
Ponadto - jakiego znowu gościa i skąd wiesz że tam ma być?

Utknąłem, to zobaczyłem na stream archiego jak przechodził moda i miał on tam gościa o imieniu eutarion
Odpowiedz
Najlepiej dokładnie opisz to zadanie. Jakie masz wpisy, co zrobiłeś do tej pory. Czasem kogoś nie ma, wystarczy porozmawiać, przeczytać i fabuła rusza. Może nie pociągnąłeś innego zadania? Wielu zadań nie da się rozwiązać od deski do deski tuż po jego rozpoczęciu i skupieniu się tylko na nim...

Odpowiedz
Więc tak, ostatni wpis w tym zadaniu mam "wszystko, czego nauczyłem się od Cirrusa, doprowadziło mnie ostatecznie do katakumb, których sekret mam dla niego odkryć. Dla niego... A może także dla mnie?". Po powrocie z wysypy przeklętych okradłem opata, po czym pogadałem z normiciusem i Cirrusem, który kazał mi iść do tych katakumb
Odpowiedz
Wyjątkowo podałem kod na PW, bo wygląda to na indywidualny błąd.

Odpowiedz
Ten NPC (eutarion) jest zawsze tam, jedyne, co mogę sobie wyobrazić, to to, że w trakcie wstawiania mógł umrzeć od kolców.
Odpowiedz
To możliwe, bo sprawdziłem i układ jest taki, że ta postać znajduje się w grze od samego początku i jej pojawienie nie zależy od żadnych akcji skryptowych.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Cześć, zadanie Dormitorium.
Jestem aktualnie w jaskini niedaleko wierzy, przeszedłem trzy próby po czym w kufrze po lewej pojawiły się dwa przedmioty, gdy je wezmę z kufra i nacisnę 4 przycisk(czerwony) pojawia się napis i zabija mnie, gdy ich nie wezmę to nic się nie dzieje, jakaś podpowiedź?
Odpowiedz
Zachowaj umiar i skromność...

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości