Zadania poboczne w Khorinis
Jako Mroczny Wojownik nie dostaję się zadania na odnalezienie smoczych jaj dla Benneta? Koniec 5 rozdziału a ja mam 4 smocze jaja z czego jedno poszło na miksture Neorasa.
Może w dwoch jaskiniach w Khorinis było smocze jajo.
Odpowiedz
Nie, to zadanie jest niedostępne dla Mrocznego Wojownika.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcTG2K41prHKhXj8X_gpa7w...MsLXZHuu&s]

Taka promocja dzisiaj... Solucja zadania "Kolekcjoner kluczy", które w wersji 1.5.1 wygląda tak:

„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Po raz pierwszy w jakimkolwiek gothicu mam problem, z którym sobie sam nie poradziłem. Plx help.

Koniec 1 rozdziału - misja skradziony klucz. Hagen prosi o poznanie imienia złodzieja klucza do GD.
Gram adeptem MZ.

Będę bardzo wdzięczny za info jak wypełnić tę misję.
Odpowiedz
rozgrywaj dalej zadanie Starożytny Kult

Odpowiedz
Trzeci raz przechodzę grę i albo czegoś zapominam, albo znajduję nowe zadania. Otóż mam questa Milosnik Wina, ktore w sumie nie wiem jak ruszyć. Jest to ostatnie zadanie przed Dworem Irdorath i chciałbym je zamknąć.

EDIT:
Już nieważne, brata Pepe uratowałem, ale ruszyć dupy do środka jaskini to już mi się nie chciało przez 5 rozdziałów.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!  Jack  
Odpowiedz
post 921...

Odpowiedz
Mam pytanie, które dotyczy w sumie oryginalnego G2NK, ale w razie gdyby Przeznaczenie coś zmieniało w tym względzie, wolę zapytać tutaj.
Wziąłem glejt od Canthara. Co się stanie, jeżeli przez cały pierwszy rozdział będę go po prostu unikać i nie będzie miał sposobności zagadać do mnie o wyrobieniu Sary? :)
Odpowiedz
Widzę, ze nikt nie kwapi się z odpowiedzią.
Sara zniknie z gry, a Bezi w trzecim rozdziale będzie miał poważny problem z handem na targowisku.

Tak? Czy może coś pokręciłem? Relaks

Odpowiedz
Все верно.
Поэтому если не охото с ним возится, сдаете его Лорду Андрэ и убиваете в тюрьме его (ночью), усыпив охранника.
Odpowiedz
Heh, no to chyba już mi zniknęła, chociaż wciąż jestem w 1R, bo nigdzie jej nie widzę :p Ten problem to po prostu konieczność zapłacenia temu łajdakowi, jak w oryginale? Co do zabicia go, to czy nie jest on potrzebny w jakichś innych questach? Czy czasem to nie on handlował z Sekobem? (zadanie dla Gildii Kupców).
Odpowiedz
Nie
Odpowiedz
Nigdy by mi takie rozwiązanie nie przyszło do głowy. A jeśli wsadzimy Canthara i potem go zabijemy to Sara w 3 rozdziale nadal będzie na targowisku czy ucieknie do Orlana?

Poza tym zabicie Canthara będzie niekanoniczne z dalszymi częściami Sagi
Odpowiedz
Jeśli go zabijemy, Sara pozostanie na rynku.
Odpowiedz
Tak, skryptowo taka możliwość jest przewidziana już w G2 NK. Co do kanoniczności z Sagą - trzeba było przyjąć jakiś wariant, więc został przyjęty ten najbardziej typowy, gdzie Canthar żyje.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 36 gości