24.06.2021, 19:33:19
(24.06.2021, 16:47:59)Simon napisał(a): Memo, no offence, ale ja tego nie pamiętam Jesteś absolutnie pewien, że tak przebiegała ta sytuacja? Bo jedyna sytuacja, która kojarzy mi się z odebraniem Ci władzy to za czasów Recovery Team, gdzie Ahn i jego przydupas Opos (który w zasadzie nic do dziś w moddingu nie zdziałał, a jakimś cudem jest w creditsach różnych modów ) próbowali wchłonąć DS i jakoś przekonać Cię, żebyś oddał im Global Mod More Co do współpracy w teamie, to cóż, prawda jest taka, że usuwałeś moje koncepty i wprowadzone zmiany z czystej złośliwości. Dowodem są na to choćby pancerze myśliwych i łowców orków, które wszyscy przyjęli ciepło, a Ty uznałeś, że za to jest zbyt duża zmiana
PS: Już mi się przypomniało, kiedy poleciałem z teamu. Kiedy obraziłem Wiśnię, za to że nagrał słaby film (używam tutaj bardzo skróconej wersji) i następnego dnia poleciałem. To, że bywałem toksyczny w teamach przyznaję się bez bicia. Faktem jest też to, że to nie moje mody musi naprawiać kolega z zagranicy, by w ogóle były grywalne. Jak to jest możliwe, że nie wiedzieliście o wywalaniu w Przebudzeniu, skoro na forum są o tym posty? Albo dlaczego nie pakujecie w modach skompilowanych rzeczy?
Oj Simenku, Simenku. Przydupasem Ahna nigdy nie byłem, w kwestii tłumaczenia stricte modów rzeczywiście mało robiłem, lecz dzięki zarządzaniu wyszły takie tłumaczenia do modów jak min. Ludzie z Górniczej Doliny, ty mając jednych z lepszych tłumaczy z języka rosyjskiego skompromitowałeś się przy tłumaczeniu Returninga 2.0. Nie będę wchodził w szczegóły, ale słyszeliśmy na ten temat wiele od tłumaczy, którzy należeli i chyba dalej należą do BG (Nie jestem w temacie, co jakiś czas wchodzę tutaj na forum). Po drugie to walisz niezłe farmazony z tym poleceniem z teamu. Ty jeszcze byłeś w DS przed moim dołączeniem, a Wiśnia dołączył później niż ja, nawet gdzieś wspomniany AhnBael mi o tym kiedyś screeny podsyłał i się śmialiśmy z ciebie. To mój ostatni post na temat twojej osoby bo mam lepsze rzeczy w życiu do robienia niż dyskusja z takim prymitywem.
Ciebie Simen gdziekolwiek nie byłeś w teamie mieli po prostu za parobka, wiedzieli, że do testów się nadajesz, ale do jakiejkolwiek innej rzeczy to od razu było widać, że jesteś za głupi. Płacze o to, że modeli broni nie dodali do Przeznaczenia, które podesłałeś, płacze o to, że odnośnik do twojego kanału youtube zniknął z góry forum, płacz, że jesteś biedny z tłumaczeniem Returninga.