(09.04.2022, 04:29:26)N1kX napisał(a): Pobrałeś nową wersję playerkit+patch?No chciałem dopiero je pobrać z managera.
(09.04.2022, 04:29:26)N1kX napisał(a): Stary program antywirusowy Windows odinstalował, więc nie mógł się zainstalować.Pewnie masz rację i jest to związane z programem antywirusowym. Nie jestem biegły w systemach zabezpieczeń Windows 10, ale chyba nie jest prosto odinstalować z niego Windows Defendera. Z tego co mi się wydaję, to dezaktywuje się on po instalacji własnego programu antywirusowego i z tego co sprawdzałem, to u mnie jest on wyłączony.
Dwa dni temu instalowałem na próbę Kroniki Myrtany, żeby sprawdzić jak będą chodzić na nowszym systemie. Doinstalowywałem do nich pakiet Union z managera i nie było żadnych problemów. Musiała wejść jakaś ich aktualizacja, bo obecnie manager nie chce ruszyć również na drugim komputerze ( już mi się nie chciało sprawdzać na kolejnych ). Ostatecznie ściągnąłem instalatory offline i zainstalowałem wszystko jak to się robiło w starych systempackach.