29.06.2024, 18:22:20
Daje znać gdyby ktoś spotkał się z podobnym problemem - okazało się że z racji aktywacji questa poprzez tą komendę trzeba jeszcze raz przeczytać almanach w podziemiach klasztoru
Daje znać gdyby ktoś spotkał się z podobnym problemem - okazało się że z racji aktywacji questa poprzez tą komendę trzeba jeszcze raz przeczytać almanach w podziemiach klasztoru i dialog prowadzący do przywołania Apogeona się pojawia.
(26.06.2024, 22:51:20)Morgoth napisał(a):(19.02.2021, 03:22:26)N1kX napisał(a):(19.02.2021, 00:24:15)quentin7 napisał(a): Mam oczyszczona bo myślałem że może ruszy się wątek gdy będę miał kapitana. Kurde no czy serio nie da się nic zrobić żeby z tym ruszyć dalej...proboje pół dnia, oglądam lets playe nawet sobie spoilerujac żeby zrozumieć co tu zrobić. Widziałem że bezowy Zdzisław sam zagaduje do imperiona na temat irdorath i demonicznego ostrza... Wychodzi na to z tego co napisałeś że nie trzeba robić tego questa???
Zadanie jest podejmowane w rozdziale 4 i tylko w nim. Możesz uruchomić zadanie w następujący sposób:
1 sposób
GSE/GVE+
MIS_demonblade = 1
DIA_drakash_demonblade = 1
2 sposób
zainstaluj Ninja
zainstaluj Patch Workaround
https://forum.worldofplayers.de/forum/th...und-Helper
włącz konsolę Marvina
Call DIA_drakash_demonblade_Info
Jestem w 5 rozdziale po skompletowaniu załogi i kapitana.
Przegapiłem w 4 rozdziale zadanie Demoniczne Ostrze i nie mógłbym ukończyć moda (nie mogę pozyskać statku), ale dzięki tej metodzie udało mi się je odpalić i doprowadzić do momentu w którym Imperanon stwierdził że więcej może mi pomóc, i tylko Apogeon będzie w stanie.
Z tego co rozumiem powinienem mieć teraz u Imperanona dialog odnośnie przyzwania Apogeona, który dalej poprowadzi mnie do zdobycia statku zlecając mi dalsze zadania, ale niestety dialogu z Imperanonem dalszego nie mam.
Coś pominąłem czy może będzie potrzebna jeszcze jedna komenda na odblokowanie tego questa (i czy ktoś się orientuje jaka)?
Daje znać gdyby ktoś spotkał się z podobnym problemem - okazało się że z racji aktywacji questa poprzez tą komendę trzeba jeszcze raz przeczytać almanach w podziemiach klasztoru i dialog prowadzący do przywołania Apogeona się pojawia.