18.06.2016, 05:17:08
Czy ty kurwa uważasz,ze ja mam cały dzień siedzieć i pisać w tym temacie gdzie i kto zabił chrząszcza albo znalazł polną jagodę i co z tego wynika?
Dogorywa nie temat a forum jako środek komunikacji gdzie "rozbawiona gawiedź" przychodzi, przeczyta i pójdzie nie racząc się odezwać przez pór roku bytności na forum.
Zawodnicy też mają grać a nie was tu zabawiać.
To co w ramach dozwolonego uchylenia rąbka tajemnicy o grze mogą i chcą napisać to piszą w temacie Wrażenia.
Niejeden z tych , co tu się bezmyślnie gapią w monitor przez całe swoje internetowe życie nie napisał tyle liter, ile zawierają niektóre posty z tamtego tematu.
Ponadto widzowie tu niczego nie mają oceniać ani stawiać na faworytów.
To nie wyścigi konne na Służewcu.
Nie podoba ci się forma to nie czytaj.
Malkontent się znalazł.
Dogorywa nie temat a forum jako środek komunikacji gdzie "rozbawiona gawiedź" przychodzi, przeczyta i pójdzie nie racząc się odezwać przez pór roku bytności na forum.
Zawodnicy też mają grać a nie was tu zabawiać.
To co w ramach dozwolonego uchylenia rąbka tajemnicy o grze mogą i chcą napisać to piszą w temacie Wrażenia.
Niejeden z tych , co tu się bezmyślnie gapią w monitor przez całe swoje internetowe życie nie napisał tyle liter, ile zawierają niektóre posty z tamtego tematu.
Ponadto widzowie tu niczego nie mają oceniać ani stawiać na faworytów.
To nie wyścigi konne na Służewcu.
Nie podoba ci się forma to nie czytaj.
Malkontent się znalazł.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"