22.06.2016, 18:01:08
Panie i Panowie
Wspominałem, że Filavandrel miał tam zmianę operatora internetu i miało to potrwac kilka dni.
Tymczasem minęło już dwa tygodnie, a tu ani widu ani słychu.
Zostaje w związku z tym WYKLUCZONY z Areny, bo dane o nim wskazują, że nie żyje samotnie na bezludnej wyspie.
Do niedzieli włącznie do godziny 20.00 ma czas aby się pojawić.
Gdy to nie nastąpi - definitywny walkower i żegna także Klub, gdzie na razie warunkowo ma dostęp.
Dostęp został dla niego zachowany ponieważ uznaliśmy, że gdy przedstawi jasną historię gry w międzyczasie może, podkreślam MOŻE ale nie musi, zostać przywrócony do gry na Arenie.
Decyzja ta zostanie podjęta przez samych Gladiatorów na specjlanym posiedzeniu Konwentu.
Przypominam ,czekamy TYLKO do godziny 20..00 w niedzielę.
Filavandrel
?????
pozostań z nami
śledząc na bieżąco
THE ELECTRIC CIRCUS ARENA!
Wspominałem, że Filavandrel miał tam zmianę operatora internetu i miało to potrwac kilka dni.
Tymczasem minęło już dwa tygodnie, a tu ani widu ani słychu.
Zostaje w związku z tym WYKLUCZONY z Areny, bo dane o nim wskazują, że nie żyje samotnie na bezludnej wyspie.
Do niedzieli włącznie do godziny 20.00 ma czas aby się pojawić.
Gdy to nie nastąpi - definitywny walkower i żegna także Klub, gdzie na razie warunkowo ma dostęp.
Dostęp został dla niego zachowany ponieważ uznaliśmy, że gdy przedstawi jasną historię gry w międzyczasie może, podkreślam MOŻE ale nie musi, zostać przywrócony do gry na Arenie.
Decyzja ta zostanie podjęta przez samych Gladiatorów na specjlanym posiedzeniu Konwentu.
Przypominam ,czekamy TYLKO do godziny 20..00 w niedzielę.
?????
pozostań z nami
śledząc na bieżąco
THE ELECTRIC CIRCUS ARENA!
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"