25.06.2016, 00:18:39
Nie, tu chodzi o sposób wypowiedzi.
Oburzenie i rzucanie kurwami bo jakieś dwie linijki nie zgadzają się w tekście pisanym z tym co było w dubbingu i przez to okazuje się, że postać jest nie tam gdzie niby należało jej szukać w G2 NK.
No może się i i pomyliłem w numeracji nowej i co z tego?
Czy to powód do awantur?
Można bylo napisać- coś mi nie gra z dialogami - piszą co innego, a gada co innego i ten NPC nie jest tam gdzie naprowadza dialog mówiony.
Ale lepiej napisać tekst gdzie kurwa jest słowem wiodącym i tworzyć mit jakiegoś ucisku i terroru.
I ten podtekst - o jutro już nie będę grał bo mnie wyrzuci za to,że nie tańczę jak mi zagra.
Jak okaże się marnym graczem to sam wyleci bez niczyjej pomocy.
A okaże się to już niedługo przy kolejnej weryfikacji.
Ja owszem, jestem otwarty i wyluzowany, ale KOLEGÓW wśród Kubowiczów nie mam.
Oburzenie i rzucanie kurwami bo jakieś dwie linijki nie zgadzają się w tekście pisanym z tym co było w dubbingu i przez to okazuje się, że postać jest nie tam gdzie niby należało jej szukać w G2 NK.
No może się i i pomyliłem w numeracji nowej i co z tego?
Czy to powód do awantur?
Można bylo napisać- coś mi nie gra z dialogami - piszą co innego, a gada co innego i ten NPC nie jest tam gdzie naprowadza dialog mówiony.
Ale lepiej napisać tekst gdzie kurwa jest słowem wiodącym i tworzyć mit jakiegoś ucisku i terroru.
I ten podtekst - o jutro już nie będę grał bo mnie wyrzuci za to,że nie tańczę jak mi zagra.
Jak okaże się marnym graczem to sam wyleci bez niczyjej pomocy.
A okaże się to już niedługo przy kolejnej weryfikacji.
Ja owszem, jestem otwarty i wyluzowany, ale KOLEGÓW wśród Kubowiczów nie mam.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"