02.07.2016, 13:02:03
Prawda jest taka.
Przed rozgrywkami były żarliwe deklaracje typu "Jestem fanem Gothic od urodzenia , mam mnóstwo czasu, umiem czytać ze zrozumieniem"itd.
Realne rozgrywki brutalnie to zweryfikowały.
Posty i uwagi Gladiatorów poza nielicznymi wyjątkami (np Dota) nic nie wnoszą , w tym do poprawy gry w aspektach, na których nam najbardziej zależało.
Jakie to będzie miało konsekwencje dla Areny oraz dla daty Premiery Oficjalnej trudno powiedzieć.
Na pewno jednak będzie miało.
Na FB pojawił się post od DT na ten temat, ważny ale na razie powściągliwy.
Gra jest gotowa, w pełni grywalna ukaże się jednak dopiero wówczas, gdy wszelkie wątpliwości skryptowo-wizualizacyjne zostaną wyjasnione.
A Gladiatorzy z Areny niewiele zrobili dla wyjaśnienia tych wątpliwości.
Zadanie po prostu Gladiatorów przerosło. Gra także.
Myślałem, że mimo buńczucznych nieraz zapowiedzi "pekną" nie co później a nie w rozdziale Drugim.
Aktualnie po 5 tygodniach wielu nawet Kruka nie zabiło...
Odnoszę wrażenie, że udają, ż utrzymują się na powierzchni tylko dlatego żeby mieć podgląd na niejawny dział Klub, bo i tak tam prawie nic nie piszą.
do R5 wszedł Dota i został zweryfikowany pozytywnie :!:
:brawo:
Przed rozgrywkami były żarliwe deklaracje typu "Jestem fanem Gothic od urodzenia , mam mnóstwo czasu, umiem czytać ze zrozumieniem"itd.
Realne rozgrywki brutalnie to zweryfikowały.
Posty i uwagi Gladiatorów poza nielicznymi wyjątkami (np Dota) nic nie wnoszą , w tym do poprawy gry w aspektach, na których nam najbardziej zależało.
Jakie to będzie miało konsekwencje dla Areny oraz dla daty Premiery Oficjalnej trudno powiedzieć.
Na pewno jednak będzie miało.
Na FB pojawił się post od DT na ten temat, ważny ale na razie powściągliwy.
Gra jest gotowa, w pełni grywalna ukaże się jednak dopiero wówczas, gdy wszelkie wątpliwości skryptowo-wizualizacyjne zostaną wyjasnione.
A Gladiatorzy z Areny niewiele zrobili dla wyjaśnienia tych wątpliwości.
Zadanie po prostu Gladiatorów przerosło. Gra także.
Myślałem, że mimo buńczucznych nieraz zapowiedzi "pekną" nie co później a nie w rozdziale Drugim.
Aktualnie po 5 tygodniach wielu nawet Kruka nie zabiło...
Odnoszę wrażenie, że udają, ż utrzymują się na powierzchni tylko dlatego żeby mieć podgląd na niejawny dział Klub, bo i tak tam prawie nic nie piszą.
do R5 wszedł Dota i został zweryfikowany pozytywnie :!:
:brawo:
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"