09.04.2018, 21:52:42
Kiedyś dawno temu planowaliśmy dodać Sektę Śniącego jako gildię, jeszcze we wczesnej koncepcji Przeznaczenia zwanej Global Mod Revisited. Ostatecznie jednak rozbudowało się Leśny Obóz jako frakcję poboczną i przyznam, że część zadań które planowałem dla Sekty napisałem dla Leśnego Obozu.
W Zjednoczonym Obozie początkowo planowałem aby były gildię poboczne - sekciarze Parveza, zwiadowcy Roscoe i strażnicy Siekacza jako nawiązanie do gildii z G1.
Hasło do ZO miał nam podawać Sharky, do którego odsyłała nas Serafia.
Aby wejść do ZO początkowo miała być albo możliwość zapłacenia albo wykonania zadania z harpiami dla Pacho i dla Cieni z lodowej jaskini. Wówczas weszlibyśmy za darmo.
Wytwórnia nie była planowana i weszła pod sam koniec prac nad Zjednoczonym Obozem.
W pierwszych założeniach bandyci Arto mieli także zająć kopalnię Fajetha i Silvestro z odpowiednimi zadaniami i epickimi walkami z Paladynami.
Gor Na Drak w zadaniu Obóz Bractwa Śniącego miał zostać opętany dopiero po brawurowej bitwie w obozie na bagnie.
Wątek Uriziela i pancerza z rudy początkowo miał zostać zaczerpnięty z moda Pan Losów, ale Memorius uznał, że nie jest on zbyt ciekawy, więc stworzyliśmy swoją wersję wątku.
Miała znaleźć się rozbudowana alchemia z Pana Losów.
Miało znaleźć się przekuwanie pancerzy, ale z tego zrezygnowano i dobrze.
Z piłowaniem drewna była masa problemów i chyba z tego zrezygnowano.
Idea niemal każdej postaci imiennej pojawiła się dość późno.
W Zjednoczonym Obozie początkowo planowałem aby były gildię poboczne - sekciarze Parveza, zwiadowcy Roscoe i strażnicy Siekacza jako nawiązanie do gildii z G1.
Hasło do ZO miał nam podawać Sharky, do którego odsyłała nas Serafia.
Aby wejść do ZO początkowo miała być albo możliwość zapłacenia albo wykonania zadania z harpiami dla Pacho i dla Cieni z lodowej jaskini. Wówczas weszlibyśmy za darmo.
Wytwórnia nie była planowana i weszła pod sam koniec prac nad Zjednoczonym Obozem.
W pierwszych założeniach bandyci Arto mieli także zająć kopalnię Fajetha i Silvestro z odpowiednimi zadaniami i epickimi walkami z Paladynami.
Gor Na Drak w zadaniu Obóz Bractwa Śniącego miał zostać opętany dopiero po brawurowej bitwie w obozie na bagnie.
Wątek Uriziela i pancerza z rudy początkowo miał zostać zaczerpnięty z moda Pan Losów, ale Memorius uznał, że nie jest on zbyt ciekawy, więc stworzyliśmy swoją wersję wątku.
Miała znaleźć się rozbudowana alchemia z Pana Losów.
Miało znaleźć się przekuwanie pancerzy, ale z tego zrezygnowano i dobrze.
Z piłowaniem drewna była masa problemów i chyba z tego zrezygnowano.
Idea niemal każdej postaci imiennej pojawiła się dość późno.