09.04.2018, 22:31:47
(09.04.2018, 21:52:42)AhnBael napisał(a): W pierwszych założeniach bandyci Arto mieli także zająć kopalnię Fajetha i Silvestro z odpowiednimi zadaniami i epickimi walkami z Paladynami.walczyłem jak lew żeby tak nie było i w końcu Opozycja (Ahnbael/Nefario) uległa.
To się z powodu skomplikowania przemieszczeń i zależności warunków skryptowych nie mogło udać.
(09.04.2018, 21:55:32)AhnBael napisał(a): We wczesnym scenariuszu wątku Łowców Nieumarłych Żniwiarz miał przybrać postać Magnata Bartholo.Przeznaczenie miało wyjść trzy miesiące wcześniej , ale Szta MaGotha nasunęła mi pomysł na jakieś zadanie z jego dodatkowym wykorzystaniem
24 godziny później Ahnbael wstawił na forum scenariusz zadaniowy Gildii Łowców Nieumarłych
Było to tak znakomite, że nie mogłem nie napisać do tego dialogów i rozpisać skryptów, co trochę trwało, ale zdecydowanie było warto.
Najdłużej na oskryptowanie czekało moje zadanie "I sprawiedliwość dla wszystkich" - prawie 13 miesięcy.
Najdłużej robiłem całościowo zadanie "Czarne chmury nad Khorinis".
Do gry weszło 14 zdań przewidzianych początkowo do Global More, głównie autorstwa Ahnbaela a oskryptowane przez Taliasana.
Co ciekawe zadania te weszły praktycznie bez żadnych zmian i poprawek.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"