05.05.2018, 16:36:11
Ukończyłem moda, niezłe nawiązanie do Brutusa i chrząszczy, fajnie się grało w kościanego pokera oraz ostateczne rozwiązanie kwestii Xardasa . Wypowiedzi dwóch szkutników, opryskliwe i bardzo sztuczne nie dały mi odczuć poczucia beznadziejności - od tej pory generalnie wzgarda dla tych dwóch typków, następnie pytanie do Golberta "dlaczego ten paladyn ma zginąć?" "a bo tak, niech Cię to nie interesuje" - no kurwa, bardzo zachęcająca wypowiedz do dalszego działania i jeszcze ta paskudna roślinność na zamku.
Co do dubbingu to najbardziej podpasował mi głos głównego bohatera, Tandora(niemalże perfekcyjnie podłożony) i Pracivala, natomiast najgorzej wypadł dubbing Udara - raz głośno a raz cicho i ogólnie jakiś taki nijaki porównując naturalnie do pierwowzoru - głosu Adama Baumana.
Moja ocena moda to 6/10
Co do dubbingu to najbardziej podpasował mi głos głównego bohatera, Tandora(niemalże perfekcyjnie podłożony) i Pracivala, natomiast najgorzej wypadł dubbing Udara - raz głośno a raz cicho i ogólnie jakiś taki nijaki porównując naturalnie do pierwowzoru - głosu Adama Baumana.
Moja ocena moda to 6/10
Bolt Thrower