05.06.2018, 10:04:22
Ostatnio ukończyłem sobie tego moda wraz z zainstalowanym dubbingiem. Modyfikacja fabularnie mnie nie porwała choć trzeba przyznać, że zalana wodą Górnicza Dolina to dosyć kreatywne rozwiązanie. Zadania mimo, że są nieliniowe to jednak nie podobały mi się szczególnie i żadne nie zapadło mi w pamięć. Za to na duży plus parę nowych (dla mnie) rozwiązań skryptowych, gra w pokera, nowe ikonki pasek doświadczenia i osiągnięcia. Kompletnie do wywalenia jest ta roślinność - ma to jakieś tam uzasadnienie, ale wygląda to tragicznie.
Oczywiście mod ma też swój specyficzny fajny klimat, ale te kiepskie zadania zabijają dosyć skrupulatnie te dobre odczucia.
Dubbing natomiast bardzo dobry i jak powyżej kiepsko tylko wypadł Udar. Reszta postaci na wysokim poziomie jak na amatorski dubbing. Oby więcej takich projektów w przyszłości. Gratulacje.
Oczywiście mod ma też swój specyficzny fajny klimat, ale te kiepskie zadania zabijają dosyć skrupulatnie te dobre odczucia.
Dubbing natomiast bardzo dobry i jak powyżej kiepsko tylko wypadł Udar. Reszta postaci na wysokim poziomie jak na amatorski dubbing. Oby więcej takich projektów w przyszłości. Gratulacje.