Gildia Kupców Tireona
Były przy nim jakieś dokumenty? Nic takiego nie mam w ekwipunku
Odpowiedz
Gdzie znajdę Zorexa po jego przeteleportowaniu przez Xardasa? :/ Funkcja szukaj na zapytanie "Zorex" mi nie pomogła. Sprawdzałem jaskinie ze smoczą zgubą, bandydatami, pełzaczem-wojownikiem, i wszędzie pusto. W okolicy też nie stoi :/
Odpowiedz
Była umowa z myśliwym i umowa z paladynami
Odpowiedz
(02.02.2017, 17:06:23)Makku napisał(a): Gdzie znajdę Zorexa po jego przeteleportowaniu przez Xardasa? :/ Funkcja szukaj na zapytanie "Zorex" mi nie pomogła. Sprawdzałem jaskinie ze smoczą zgubą, bandydatami, pełzaczem-wojownikiem, i wszędzie pusto. W okolicy też nie stoi :/

W jaskini pod słonecznym kręgiem
Odpowiedz
Tam co jest pełzacz wojownik na wprost? Nie ma tam nikogo :Smutny A na prawo masa szkieletów.
Odpowiedz
Tak tam. Zabij te szkielety i zobacz co dalej
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
Ok, znalazłem te dokumenty (najwidoczniej zapomniałem och wziąć). Teraz będę mógł pogadać?
Odpowiedz
Jak klikniesz myszką na dialog to pewnie zagada wtedy.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Hm, dlaczego w sumie Gaina ma opcję handlu dopiero po dołączeniu do Gildii, a nie jak reszta po uzyskaniu zezwolenia?
Odpowiedz
No tak jakoś ma.
Kanadyjczyk tak to sobie wymyślił.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Witam, mam pytanie - mianowicie czy Riordian po przyjęciu misji wykonania kremu dla Gainy zmienia miejsce położenia - w sensie takim czy to normalne że nie ma go na wykopaliskach wraz z pozostałymi magami wody? Pytam bo przebiegłem ze 3 razy te ruiny i go nie widzę a miałem ze 3 tygodnie przerwy od grania i nie pamiętam dialogu z nim , jedynie kojarzę coś o 2 dniach ale nie jestem pewny (w każdym razie 2 dni z pewnością minęły od przyjęcia przez niego tego zadania).
Odpowiedz
Nie nie, Nie powinien zniknąć.
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
Yhm no to ciekawe Język Zapisuję grę na wszystkich dostępnych slotach, ale pewnie zaraz ktoś wyskoczy że na pewno konsoli używałem :D
No nic zobaczę na jakimś poprzednim zapisie czy jest.
Odpowiedz
Zapewne niewielu wie o tym, że całą akcję z Gainą pod Klasztorem w zadaniu z zezwoleniem jej na handel można rozegrać także z udziałem Miltena.
Wówczas Gaina w ciekawy sposób opisuje nam Miltena. ^0^
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Hmm to znaczy trzeba wówczas wstrzymać się z tym zadaniem do R3?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości