Czarne Jastrzębie
Rengaru dla Czarnych Jastrzębi nie ma znaczenia, choć jeszcze się w grze pojawi questowo.
Co do Atilli. Klucz do kanałów Jastrząb uzyskuje bez jego udziału.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Ale nie będę miał przypału, jeśli go wsadziłem? Tzn. quest nie jest aż taki ważny w fabule/dalszej grze?
Odpowiedz
jest bardzo ważny, ale skryptowo się to samo rozwiązuje na korzyść gracza, nawet jeśli się Rengaru wsadziło do więzienia

Odpowiedz
Mam kolejny problem, wykonuje quest 'Haracz' dla Oskara i chyba zwaliłem. Od Meldor'a i Alrik'a wziąłem pieniądze, a od Bromor'a nie mogę, bo wybrałem dialog, że go pobiję. Pobiłem jego ochroniarzy, a Bromor'a później jak przestał mnie gonić. I jak go teraz obiłem to nie mam z nim żadnego dialogu, ani też z Oskarem, bo pieniędzy nie mogę oddać. Co teraz?
Odpowiedz
Cytat:Pobiłem jego ochroniarzy, a Bromor'a później jak przestał mnie gonić.

i tu jest twój błąd
pobiłeś obywatela gdy już nie był w fazie ataku na ciebie, czyli "zapomniał" o konflikcie

gdybyś pokonał wszystkich trzech sam od razu to Bromor by się nie obraził , spokorniał i akcja zakończyła się sukcesem.
Przeceniłeś swoje siły.

Odpowiedz
Proszę o jakiś trop na nowe miejsce pobytu Olafa. Tylko on mi został do znalezienia.
Odpowiedz
Pewnie poradziłeś już sobie, bo on kręci się tylko po porcie.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Mam tutaj mała ciekawostke i w zasadzie pytanie

Odpowiedz
Wpakowywanie ich do więzienia nie ma żadnego sensu, gdy nie staramy się zostać Strażnikiem Miejskim.
Rozwój stosunków ze Złodziejami Czarnego Jastrzębia jest ściśle uwarunkowany zadaniami i rozwojem fabuły, czekaj na rozwój wypadków.

Odpowiedz
Ok to zrobie tak ze poprostu im wszystkim odpuszcze i wezme sobie od Atilli kasę :)

o której Gwidon - strażnik sędziego idzie coś zjeść ? czekałem cały wieczór i nic...
Odpowiedz

Odpowiedz
dzieki serdeczne. Już go zwiodłem mianowicie:
Jutro wykonam te zadanie jeszcze raz, ponieważ walcząc z (nie bedę spoilerował kim) troszkę sie zawiodłem na mieczu dwóręcznym z dmg 100 od harada... Moim poprzednim 1-ręcznym szybciej go pokonałem niż tym... odłożę sobie bronie 2H na późniejszy etap gry gdy dobije w nich mistrza. Póki co samymi tabliczkami mogę wbić wojownika w 1H więc chyba przekuje jakis 1H sobie
Odpowiedz
(16.01.2019, 23:41:41)quentin7 napisał(a): Spoiler
blee

Odpowiedz
Tak, totalnie zepsuta akcja. Tak się w to nie gra blee

Odpowiedz
Czy postać "Radowit" możemy gdzieś znaleźć po końcowych wydarzeniach w Czarnych Jastrzębiach? Tituf albo Majes mówi nam że uciekł gdzieś do lasu - jakaś podpowiedź?  :>
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości