Liczba postów:1.242
Po pierwsze: Kiranorem, a nie Kiringorem.
Po drugie zamiast wzorować się na Majesie to graj po swojemu. Jak będziesz w ten sposób dalej działał i nie zmienisz swojego podejścia, to bankowo sobie coś zbugujesz, mogę Cię o tym zapewnić.
Liczba postów:6
Ale ja rozgrywam własną grę, doszedłem do tego momentu sam, pomyślałem zobaczę sobie czy czegoś nie zwaliłem - jak w Returningu i nie mogłem kontynuować rozgrywki, więc spojrzałem i coś mu się takiego pojawiło - mi nie to piszę żeby potem mnie nie zjechali o to że to mój błąd, proste i logiczne.
Liczba postów:46
Memorius gdzieś tam pisał że zadanie można zacząć na dwa sposoby, u Kiranora albo u Andre.
Liczba postów:19
Gdzie moge znalezc skarb kapitana piratów z questa od Jacka, przeszukałem caly Wielki Las i nie zauwazylem niczego, takze w pobliżu Słonecznego Kręgu nic mi nie trafiło w oko - moglby ktos podpowiedzieć gdzie go szukac?
Jest w bardzo dobrze widocznym miejscu. Poszukaj na wzgórzach niedaleko od latarni.
Jednak nadal nie udało mi sie znalezc, jeszcze jakas mala podpowiedz?
Orkowie są chyba w tamtym miejscu. Jak wychodzisz dróżką do lasu idąc od latarni Jacka, to wspinasz się kawałek pod górkę i potem musisz wejść w las na lewo. Dokładniej Ci tego nie umiem opisać.
Liczba postów:2.973
w tym miejscu jest sporo wargów i wilków
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Gdzie można znaleźć Darona po tym jak teleportował się z powrotem do miasta obok jaskini czarnego trolla?
Przejdź się ścieżką prowadzącą od miasta do Martwej Harpii.
Liczba postów:6
Mam pytanie... znikł mi kapitan Greg. Z początku było wszystko ok, tekst tradycyjnie jak w g2nk, a gdy wróciłem do niego z ciuchem, jego już nie było (tam przy farmie Lobarta). Ma ktoś jakieś sugestie?
Czy mi się wydaje, czy sytuacja wygląda tak, że jemu zniknął kapitan Greg po tym jak wszedł do miasta?